ειδήσεις

OCZ Vertex 4: Indilinx Everest 2 platform

H OCZ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τον OCZ Vertex 4 SSD, ο οποίος διαθέτει ελεγκτή από την προηγμένη Indilinx Everest 2 πλατφόρμα. Το Vertex 4 drive έρχεται σαν διάδοχος του επιτυχημένου Vertex 3, αποτελεί την τέταρτη SSD γενιά της OCZ και προτίθενται να προσφέρει επιδόσεις που ισάξιες δεν θα βρείτε σε κανένα SATA 3.0 Solid State Drive. Επίσης, οι απαράμιλλες επιδόσεις του, το κατατάσσουν flagship προϊόν της εταιρίας από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε.
O Vertex 4 SSD, προσφέρει ταχύτητες στα 535 MB/s σε sequential tests και έως 120.000 IOPS, και σύμφωνα με την εταιρία η απόδοση του υπερνικά πολλαπλάσιες φορές την προηγούμενη SSD series της OCZ - Vertex 3. Στην καρδιά του βρίσκεται ένας Indilinx Everest 2 controller, ο οποίος διαθέτει αρχιτεκτονική δύο πυρήνων με ταχύτητα λειτουργίας τα 400 MHz. Άξια αναφοράς είναι τα νέα τεχνολογικά features που έρχονται μαζί με τον Vertex 4, τα οποία ακούν στα - error correction code (ECC), dynamic wear-leveling, auto encryption και η next generation Ndurance 2.0 NAND flash management τεχνολογία.
Τέλος, τον μήνα που διανύουμε τα Vertex 4 drives αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στα ράφια των καταστημάτων, με χωρητικότητες των 128 GB, 256 GB και 512 GB, και προς το παρών άγνωστη τιμή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η OCZ εγκαινιάζει μια νέα πολιτική εγγυήσεων και καλύπτει τα νέα OCZ Vertex 4 SSDs με πενταετή εγγύηση σωστής λειτουργίας.

About Freegr network

Από το Blogger.