ειδήσεις

Το 1o Gaming Forum στην Ελλάδα

H hellas online, ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, είναι ο Μεγάλος Χορηγός του 1ου Gaming Forum που διοργανώνει το ΑΙΤ σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο και θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Απριλίου στον πολυχώρο The HUB Events.
Στόχος του Gaming Forum είναι να αναδείξει το gaming σε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για τη χώρα, φέρνοντας σε επαφή όσους εμπλέκονται στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών με το ευρύ κοινό αλλά και μεταξύ τους, και διευκολύνοντας έτσι την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας γύρω από το gaming. Το 1ο Gaming Forum powered by hellas online θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός “οικοσυστήματος” γύρω από κάθε είδους ηλεκτρονικά παιχνίδια: εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά, επιχειρηματικά, κοινωνικά, κλπ.
Στο πλαίσιο του forum θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας παιχνιδιών (π.χ. serious games, games for good, κ.α.) και εφαρμογές σε τομείς όπως η εκπαίδευση, τα social media, το gaming μάρκετινγκ, η στρατηγική, το branding, καθώς και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται στην συμμετοχή του κοινού με ομιλητές από την ελληνική και διεθνή βιομηχανία του gaming, και από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Για περισσότερες πληροφορίες για το Forum και τον διαγωνισμό επισκεφθείτε τη σελίδα της hellas online στο facebook (www.facebook.com/hellasonline) και την ιστοσελίδα του ΑΙΤ (www.AIT.gr/gaming).

About Freegr network

Από το Blogger.