ειδήσεις

WD Scorpio Blue 7mm: Νέοι 2.5" HDDs για Ultrabook

H Western Digital, ανακοίνωσε την διάθεση του WD Scorpio Blue 7mm 2.5" σκληρού δίσκου, οποίος αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην mobile ΗDD family. Ο WD Scorpio Blue 7mm διαθέτει μόνο ένα platter στο εσωτερικό του και είναι το λιγότερο ενεργοβόρο Hard Dird Drive παγκοσμίως.
Θα τον βρείτε σε χωρητικότητες των 500 GB και 320 GB και θα φέρει την βελτιωμένη Shock Tolerance τεχνολογία, cool and quiet feature μέσω της WhisperDrive τεχνολογίας και την καινούργια SecurePark τεχνολογία η οποία είναι υπεύθυνη για την τοποθέτηση των κεφαλών εγγραφής μακρυά από τα κινούμενα platters έτσι ώστε να αυξηθεί η αξιοπιστία και αντοχή του σκληρού δίσκου.
Η αποστολή των νέων WD Scorpio Blue 7 mm 2.5", γίνεται προς το παρόν σε συγκεκριμένους διανομείς και resellers με τιμή εκκίνησης τα $99.99 για το 500 GB μοντέλο - WD5000LPVT και $79.99 για το 320 GB μοντέλο - WD3200LPVT. Τέλος, ο WD Scorpio Blue 7 mm καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύηση και επίσης περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της Western Digital.

About Freegr network

Από το Blogger.