ειδήσεις

Gigabyte GTX 670 WindForce 3X edition

Μετά από πολλές υποσχέσεις που μας άφησε το preview της nVidia GeForce GTX 670 με τις καλές επιδόσεις της έναντι του ανταγωνισμού, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους, οι προτάσεις των εταιρειών για την αντίστοιχη κάρτα γραφικών γύρω από τον πυρήνα Kepler GK104. Ο φωτογραφικός φακός όμως δεν μπορούσε να περιμένει και βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την σωστή στιγμή και αποθανάτισε την επερχόμενη Gigabyte GTX 670 WindForce 3X edition.
Η συγκεκριμένη VGA πρόκειται για μια non-reference GTX 670 με custom PCB, η οποία θα πλαισιώνεται από το γνωστό high end σύστημα ψύξης της Gigabyte με την ονομασία WindForce. Στην ουσία πρόκειται για ένα triple fan cooler, το οποίο απαρτίζεται από 92mm ανεμιστήρες, ένα πυκνό σύμπλεγμα από fins και τρία heatpipes με στόχο την καλύτερη απομάκρυνση της εκλυόμενης θερμότητας.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Gigabyte GTX 670 WindForce 3X edition κάνουν λόγο, για 1344 CUDA cores, χρονισμούς GPU στα 980MHz, μνήμης στα 1250MHz (6008MHz effective), με μέγεθος μνήμης 2GB GDDR5, η οποία θα έχει 256-bit εύρος διαύλου. Για την τροφοδοσία της νέας κάρτας υπάρχουν δύο PCIe power connectors (6-pin και 8-pin).

About Freegr network

Από το Blogger.