ειδήσεις

Inferno GTX 680 από την SPARKLE

H SPARKLE αποκάλυψε στο κοινό σήμερα την νέα της υλοποιήση, μία GTX 680 που φέρει και την ονομασία Inferno.
Η νέα GTX 680 Inferno της SPARKLE υποστηρίζει τα τελευταία πρότυπα του PCI Express 3ης γενιάς και βελτιώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας του συστήματος μας, με στόχο την μεγαλύτερη οικονομία, κάτι που στην προηγούμενη γενιά 500 ήταν ένα μελανό σημείο. Ετσι το TDP της Ιnferno είναι μόλις 195 Watt σύμφωνα με την SPARKLE, και της δίνει το πλεονέκτημα της χαμηλότερης θερμοκρασίας λειτουργίας έναντι των υπολοίπων ανταγωνιστικών υλοποιήσεων άλλων κατασκευαστών.
Να σημειώσουμε εδώ ότι για την σύνδεση της κάρτας απαιτούνται 2 6-pin connectors.
Η κάρτα χρησιμοποιεί την γνωστή αρχιτεκτονική Kepler της Nvidia στα 28nm και έτσι έχουμε διαθέσιμους 1536 CUDA cores ενώ το clock της GPU είναι ρυθμισμένο στα 1006 MHz,με 2GB μνήμης GDDR5 υψηλής ταχύτητας και με επιπλέον προσόν την τεχνολογία GPU Boost, η οποία προσαρμόζει την ταχύτητα της GPU ανάλογα τον φόρτο που δέχεται και αυξάνει τις επιδόσεις στο gaming μέχρι και 2 φορές παραπάνω από μία GTX 580 και έρχεται να ικανοποιήσει έτσι τις υψηλές απαιτήσεις των hardcore gamers.
Eπιπλέον, η GTX 680 της SPARKLE ενσωματώνει την τεχνολογία SMX και τις νέες τεχνολογίες FXAA και TXAA που υπόσχονται μέχρι και 60% μεγαλύτερη ταχύτητα από το 4-απλό MSAA, αλλά και το Adaptive VSync,το νέο χαρακτηριστικό της γενιάς 600 που στοχεύει στην εξάλειψη των φαινομένων τύπου stuttering για μία ποιο smooth gaming εμπειρία. Τέλος οι συνδέσεις της κάρτας είναι 2 Dual-Link DVI εξόδοι και 1 θύρα HDMI 1.4, ενώ υποστηρίζεται και σύνδεση 3 οθονών για την απόλυτη 3-D εμπειρία gaming με την τεχνολογία 3D Vision Surround, συν μία τέταρτη οθόνη για να κοιτάς τα mail και να σερφάρεις όταν κάνεις διάλειμμα από το gaming. hwbox

About Freegr network

Από το Blogger.