ειδήσεις

Η HP παρουσίασε τη νέα σειρά Pavilion

Η HP παρουσίασε τα νέα Pavilion notebooks με ανανεωμένη σχεδίαση και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Κάθε notebook της HP παραμένει μοναδικό, ωστόσο τώρα τα αναβαθμισμένα consumer notebooks χαρακτηρίζονται στο σύνολό τους από τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση Mosaic.
c design είναι επέκταση της φιλοσοφίας MUSE (από τα αρχικά γράμματα των λέξεων materials, usability, sensory appeal και experience), μια φιλοσοφία σχεδίασης που παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2010. Η προσέγγιση Mosaic συγκεντρώνει τα πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά της MUSE, δηλαδή πλούσια χρώματα, ανώτερης ποιότητας υλικά και λειτουργικά σχήματα, για να σχηματίσει μια ενιαία γλώσσα σχεδίασης που χαρακτηρίζει το portfolio των consumer notebooks.
Όπως ένα μωσαϊκό έργο τέχνης, έτσι και κάθε σειρά των notebook της HP αντιπροσωπεύει ένα μικρό κομμάτι του καμβά. Όταν όλα αυτά τα μεμονωμένα κομμάτια συνδυαστούν δημιουργούν την όμορφη εικόνα της οικογένειας προϊόντων της HP.
Pavilion g – απλά και ξεχωριστά
Τα ανανεωμένα Pavilion g6 και g7 της HP διαθέτουν σχεδιασμό ακρίβειας. Η σειρά G χαρακτηρίζεται από άνεση και στυλ χάρη στις λεπτομέρειες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Το island- style πληκτρολόγιο με κυρτό σχήμα, το αριθμητικό πληκτρολόγιο καθώς και το touchpad αφής με τις στρογγυλεμένες γωνίες είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη σειρά.
Με τα g6 και g7 notebooks της HP, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά μια ευχάριστη υπολογιστική εμπειρία χάρη στα εξελιγμένα επιπλέον χαρακτηριστικά της όπως η ενσωματωμένη webcam της HP, o Dolby Advanced ήχος, τα Altec Lansing ηχεία και η θύρα USB 3.0 για γρηγορότερη μεταφορά αρχείων.
Η εμπειρία ήχου που προσφέρει η σειρά g έχει εξελιχθεί τόσο σε επίπεδο σχεδίασης όσο και σε επίπεδο λειτουργίας. Μια χρωματιστή ταινία ξεχωρίζει τα ηχεία και λειτουργεί σαν οπτική διαχωριστική γραμμή για τον ήχο, ενώ το εξωτερικό ηχείο προσφέρει καλύτερη αναπαραγωγή ήχου.
Pavilion dv – ισχυρά και κομψά
Με λεπτό πλαίσιο, τα νέα Pavilion dv6 και dv7 της HP διαθέτουν μεταλλικό φινίρισμα από αλουμίνιο. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα ενώ ο χρήστης μπορεί να τα κρατά με ευκολία χάρη στο απαλό κάτω μέρος τους. Επίσης, προσφέρουν πρωτόγνωρη εμπειρία με την τεχνολογία Beats Audio™ και τα τέσσερα εσωτερικά ηχεία. Η μπάρα του εξωτερικού ηχείου ενσωματώνεται με την οθόνη προσφέροντας ακόμα καλύτερη εμπειρία ήχου καθώς ο ήχος αναπαράγεται απευθείας στον χρήστη.
Και οι δύο σειρές g και dv διατίθενται με την τεχνολογία HP CoolSense, που βοηθά το notebook σας να λειτουργεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία, ακόμα και όταν «τρέχουν» απαιτητικά προγράμματα, καθώς και το HP ProtectSmart που προστατεύει το σκληρό σας δίσκο σε περίπτωση που λάβετε κάποιο πιθανό απειλητικό μήνυμα. Η σειρά dv διαθέτει επίσης την καινοτομία HP Simple Pass που αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα των χρηστών του notebook.

About Freegr network

Από το Blogger.