ειδήσεις

Ελλάδα οι νέοι εκτυπωτές L1300 και L1800, από την Epson

Οι νέοι L1300 και L1800, με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων, της Epson, κυκλοφορούν τον Ιούλιο στην Ελλάδα. Είναι ιδανικοί για ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και φωτογράφους, ενώ δίνουν την δυνατότητα εκτύπωσης σε μέγεθος έως και Α3. 


Ο L1300 είναι ιδανικός για την κάλυψη μεγάλων εκτυπωτικών αναγκών εύκολα και σε χαμηλό κόστος, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης, για εκτυπώσεις σε Α3 σε τέσσερα χρώματα. Ο L1800 είναι ιδανικός για εκτυπώσεις χαμηλού κόστους σε επιχειρήσεις μικρού μεγέθους. όπως φωτογραφεία, διαφημιστικά γραφεία και άλλες μικρές εταιρείες, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα δοχείων για εξάχρωμη εκτύπωση. 
Οι νέοι εκτυπωτές L1300 και L1800, εκτός από οικονομία, προσφέρουν και μειωμένο χρόνο αναμονής, χάρη στο σύστημα δοχείων μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας. Κάθε εκτυπωτής διαθέτει σύστημα δοχείων μελάνης, πλήρως ενσωματωμένο σε αυτόν, ώστε να παρέχει στους χρήστες, αξιόπιστες έγχρωμες εκτυπώσεις χωρίς την ταλαιπωρία και το μπέρδεμα, που συχνά ακολουθούν τα μη γνήσια ανταλλακτικά μελάνης και τα συστήματα δοχείων μελάνης άλλων κατασκευαστών. 
Η Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Ο L1300 ήρθε στην Ελλάδα για να εκτυπώνει γρήγορα, με χαμηλό κόστος και χωρίς ταλαιπωρία μεγάλο όγκο υλικού, όπως διαφημιστικό υλικό, σχέδια CAD, γραφικά και αναφορές, που χρειάζονται μικρές και μεσαίου μεγέθους εταιρείες. Ο L1800 είναι ιδανικός για εκτύπωση φωτογραφιών και έγχρωμων εγγράφων για νοικοκυριά, επαγγελματίες φωτογράφους και μικρές επιχειρήσεις που έχουν μεγάλες εκτυπωτικές ανάγκες.»

About Freegr network

Από το Blogger.