Dell

Εξωτική οθόνη Dell UltraSharp UP2715 με pixel στα 5K

Η Dell αποκάλυψε τη νέα οθόνη UltraSharp UP2715K, η οποία επιδεικνύει ανάλυση 5K (5120 x 2880 pixels) στις 27 ίντσες. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των εικονοστοιχείων ανά ίντσα, αγγίζει τα 218ppi.
Το "5K" προκύπτει από την οριζόντια ανάλυση, και χρησιμοποιείται για λόγους ευκολίας περισσότερο. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τη τεχνολογία πίσω από το monitor, ωστόσο στο Anandtech πιστεύουν ότι η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει τη τεχνολογία Multi-Stream Transport (MST) για να ενώσει δύο panels των 2560 x 2880 pixels για να προσφέρει ανάλυση 5120 pixels οριζόντια. 
Η εταιρεία έχει κρατήσει για την ώρα μυστικά τα περισσότερα χαρακτηριστικά της οθόνης, ωστόσο μαθαίνουμε ότι χρησιμοποιείται η τεχνολογία Dell PremierColor και διαθέτει δύο πλήρους μεγέθους Displayport 1.2 θύρες καθώς και mini-DisplayPort. Επίσης στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται δύο ηχεία των 16W. Το κόστος της οθόνης σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είναι 2500 δολάρια, και οπωσδήποτε δεν απευθύνεται σε όλους τους χρήστες. Θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς. Insomnia.


About Freegr network

Από το Blogger.