freegr.gr

Νέα εποχή TV με 4K OLED, Ultra HD, 5Κ και 8K από την LG στην IFA 2014

Η LG είχε ένα ιδιαίτερα πλούσιο σε προϊόντα χώρο στην έκθεση IFA 2014, και πέρα από τα νέα μοντέλα στις φορητές συσκευές είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις νέες υπερ-υψηλής ανάλυσης τηλεοράσεις της εταιρείας, τεχνολογίας OLED.
Ανάμεσα στα προϊόντα που ξεχωρίσαμε ήταν η εκπληκτική σειρά 4K OLED που προσφέρει 33 εκατομμύρια sub-pixels, πλούσια χρώματα και υψηλή αντίθεση ενώ είδαμε και τη κυρτή σειρά 4K OLED TV της εταιρείας από την οποία ξεχώρισε ένα μοντέλο OLED στις 55 ίντσες που ήταν “ντυμένο” με κρύσταλλα Swarovski.Η εύκαμπτη OLED TV των 77 ιντσών επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τη καμπυλότητα της οθόνης ανάλογα με το είδος του περιεχομένου ή τον αριθμό των θεατών. Η τηλεόραση ρυθμίζει αυτόματα τη ποιότητα του ήχου και της εικόνας ανάλογα με την επιλεγμένη καμπυλότητα ώστε η απεικόνιση να είναι πάντα η ιδανική.
Αν και οι τηλεοράσεις OLED έκλεψαν τη παράσταση, κυρίως λόγω των έντονων χρωμάτων και της αντίθεσης, η εταιρεία είχε μία πλήρη γκάμα από τηλεοράσεις Ultra HD στην έκθεση με διαγώνιο 49”, 55”, 65”, 79”, 84”, 98” και 105” στις οποίες χρησιμοποιείται IPS 4K panel, για ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων και υψηλότατες γωνίες θεάσης. H Curved Ultra HD των 105 ιντσών με αναλογία πλευρών CinemaScope 21:9 υποστηρίζει ανάλυση 5K (5120 x 2160 pixels) προσφέροντας 30% περισσότερα εικονοστοιχεία από την ανάλυση 4K. Η τηλεόραση ενσωματώνει εντυπωσιακό σύστημα ήχου 7.2 καναλιών στα 150W.Ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ήταν η τηλεόραση 8K (7680 x 4320 pixels) που παρουσίασε η εταιρεία, σε διαγώνιο 98 ιντσών, προσφέροντας τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις 4K τηλεοράσεις.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Όλες οι τηλεοράσεις της εταιρείας, βασίζονται στη πλατφόρμα webOS Smart+. Δείτε ένα video που με μερικές από τις τηλεοράσεις που είχε η LG στον χώρο της στην έκθεση IFA 2014. Insomnia.

About Freegr network

Από το Blogger.