τεχνολογία

Νέα αξεσουάρ στους κατόχους φωτογραφικών μηχανών Sony

Οι δυνατότητες της περίφημης φωτογραφικής μηχανής Alpha-mount της Sony αυξάνονται με τα τέσσερα νέα προαιρετικά αξεσουάρ.

Φλας HVL-F32M
Φωτίστε πορτρέτα, εσωτερικούς χώρους και άλλα κοντινά αντικείμενα με αυτό το λεπτό και ελαφρύ φλας, που προσαρτάται στο Multi Interface Shoe της φωτογραφικής σας μηχανής. Παρά τις μικρές του διαστάσεις, το HVL-F32M ταξινομείται ως GN32, οδηγός αριθμός. Η κεφαλή του φλας μπορεί να τοποθετηθεί πάνω, κάτω ή στο πλάι για «επαγγελματικά» εφέ bounce με λιγότερο σκληρές σκιές.
Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες του φλας, όπως το ADI flash metering, το συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας και το Auto White Balance, θα απολαμβάνετε όμορφες λήψεις με φλας, κάθε φορά. Διαθέτει, επίσης, μια λειτουργία ασύρματου φλας που δίνει στη φωτογραφική μηχανή τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το HVL-F32M για επαγγελματικές λήψεις με εφέ πολλαπλών φλας, χωρίς ταλαιπωρία.
Η ενσωματωμένη μεγάλη οθόνη διανέμει ομοιόμορφα το φως, όταν χρησιμοποιείτε ευρυγώνιο φακό με εστιακό μήκος λιγότερο από 24 χλστ. Επιπλέον, ένα φύλλο bounce φωτίζει όμορφα τα μάτια των ανθρώπων στα πορτρέτα σας.
Τα πλήκτρα, οι διακόπτες και τα άλλα λειτουργικά μέρη προστατεύονται από την υγρασία και τη σκόνη. Το HVL-F32M είναι η ιδανική επιλογή για εξωτερικές λήψεις. Στο πίσω μέρος του φλας υπάρχει οθόνη LCD, όπου φαίνονται οι λειτουργίες και οι ρυθμίσεις, και έγχρωμες φωτεινές ενδείξεις 4 βημάτων για άμεσο οπτικό έλεγχο της φόρτισης της μπαταρίας.

Κιτ αντάπτορα XLR-K2M XLR
Χρησιμοποιώντας αυτό το ευέλικτο κιτ αντάπτορα XLR, οι κινηματογραφιστές και οι βιντεογράφοι μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω soundtrack από γάμους, συνεντεύξεις, παραγωγές βίντεο ή λήψεις στην άγρια φύση. Σχεδιάστηκε για «επαγγελματική» λειτουργία και συνδέεται στο Multi Interface Shoe όλων των μοντέλων της σειράς α7, αλλά και των φωτογραφικών μηχανών α99 και Cyber-shot™ RX10 ή των βιντεοκαμερών FDR-AX100, NEX-VG30 και NEX-VG900. 
Είναι ιδανικό να το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με το παρεχόμενο μικρόφωνο τύπου shotgun ECM-XM1, που προσφέρει υψηλή απόκριση συχνότητας με εξαιρετική ακρίβεια σε φωνές και άλλους ήχους σε μέση απόσταση. Μπορείτε, εναλλακτικά, να χρησιμοποιήσετε άλλα επαγγελματικά μικρόφωνα. 
Ισορροπημένες είσοδοι – από ένα στερεοφωνικό μικρόφωνο, δυο μονοφωνικά μικρόφωνα ή από πηγές στάθμης γραμμής από μίκτη – παρέχονται μέσω δυο συνδέσμων XLR, με ανεξάρτητο έλεγχο επιπέδου και επιλέξιμο 48V phantom power, για το κάθε ένα. Η phantom πηγή, των 48V, του αντάπτορα παρέχει ισχύ στο συνδεδεμένο μικρόφωνο από το Multi Interface Shoe της φωτογραφικής μηχανής, χωρίς ανάγκη για επιπλέον μπαταρίε
ς. 

About Freegr network

Από το Blogger.