τεχνολογία

Η AOC παρουσιάζει φορητή οθόνη Η/Υ

Περισσότερος χώρος για μεγαλύτερη παραγωγικότητα: Η AOC παρουσιάζει μια εξαιρετικά ευέλικτη οθόνη που απευθύνεται σε χρήστες φορητών υπολογιστών netbooks και notebooks. Η νέα myConnect E1759FWU με οθόνη 43,9 εκ (17.3"),  δημιουργεί επιπλέον χώρο προβολής για αυξημένη αποδοτικότητα στην εργασία.  
Η συμβατότητα USB 3.0 της οθόνης επιτρέπει πολύ γρήγορη φόρτιση και υψηλή ποιότητα εικόνας. Απλά πρακτικό: η μεταφορά των δεδομένων καθώς και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται από ένα  μόνο καλώδιο USB.  Μία ελαφριά οθόνη  με γρήγορη εγκατάσταση που μπορεί να σας ακολουθήσει παντού. 
Ο ιδανικός σύντροφος για τους επαγγελματίες χρήστες
Η myConnect E1759FWU παρέχει στους mobile χρήστες μια δεύτερη οθόνη στη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο, οι χρήστες είναι σε θέση να δημιουργήσουν  ένα περιβάλλον εργασίας ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου. Με βάρος μόλις 1,28 κιλά και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, η οθόνη αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στα επαγγελματικά ή ψυχαγωγικά ταξίδια. Πέρα από την ευκολία στη μεταφορά, η myConnect E1759FWU εντυπωσιάζει για το μέγεθος της,  43,9 εκ. (17,3 ")  που αντιστοιχεί περίπου με το μέγεθος ενός φύλλου χαρτιού A4. Επιπλέον, η συνεργασία με τους πελάτες γίνεται πιο άνετη καθώς οι χρήστες μπορούν  να μοιραστούν πληροφορίες στην πρόσθετη οθόνη. Για ευκολία στη μεταφορά και ασφαλή φύλαξη, η οθόνη συνοδεύεται από προστατευτική θήκη.
Πρωτοφανές επίπεδο multi-tasking 
Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, η βάση περιστρέφεται ώστε να εναλλάσσεται εύκολα ο οριζόντιος και κάθετος προσανατολισμός της οθόνης(pivot) –ιδιαίτερα χρήσιμο για την προβολή παρουσιάσεων και εγγράφων, κειμένων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν η οθόνη βρίσκεται εκτός λειτουργίας, η βάση διπλώνεται και αποθηκεύεται τακτικά. Η myConnect E1759FWU είναι εξοπλισμένη με έξυπνο λογισμικό που διευκολύνει τον έλεγχο των ρυθμίσεων φωτεινότητας, αντίθεσης και λειτουργίας. Μέσω της θύρας USB είναι δυνατή η σύνδεση μέχρι έξι οθονών USB, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ένα πρωτόγνωρο επίπεδο multi-tasking για τους χρήστες φορητών υπολογιστών. 

Ένα καλώδιο για όλες τις λειτουργίες
Η οθόνη myConnect E1759FWU απαιτεί ένα μόνο καλώδιο USB 3.0 για τη μεταφορά δεδομένων, καθώς και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Έτσι αποφεύγεται η ταλαιπωρία των πολλαπλών καλωδίων. Αυτό γίνεται εφικτό λόγω της  ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας της συσκευής, μόλις   10W. Την ίδια στιγμή η υποστήριξη του USB 3.0, το οποίο προσφέρει ένα εύρος ζώνης δεδομένων από 5 GB, παρέχει ταχύτερη φόρτιση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

About Freegr network

Από το Blogger.