ειδήσεις

Microsoft smartwatch για Windows, Android και iPhone

To έξυπνο ρολόι της Apple, το Apple Watch δεν θα βρίσκεται στις αγορές την εορταστική περίοδο του 2014, η Microsoft όμως θα κάνει το ντεμπούτο του δικού της smartwatch εγκαίρως, σύμφωνα με πληροφορίες του Forbes. «Το έξυπνο ρολόι της Microsoft είναι υπόθεση εβδομάδων», μεταδίδει από τον δικτυακό του τόπο το γνωστό περιοδικό.
 To ρολόι θα φέρει την υπογραφή της Microsoft, εντούτοις δεν θα «μιλάει» μόνο με Windows smartphone, όπως και το Microsoft Office δεν περιορίζεται σε περιβάλλον Windows -αλλά από τον Μάρτιο διατίθεται και σε iPad- από τότε που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας ο Σάτια Ναντέλα.

Εκτός από την δυνατότητα ζεύξης με Android και iPhone, η Microsoft φέρεται να έχει επιλύσει και το πρόβλημα της αυτονομίας, η οποία θεωρείται ότι ανακόπτει την ανάπτυξη της αγοράς των gadget που φοριούνται, παρά το γεγονός ότι οι τρέχουσες εκτιμήσεις για το μέγεθος της αγοράς το 2015 φτάνουν τα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια. To smartwatch της Microsoft λέγεται ότι θα λειτουργεί με μια φόρτιση ανά δύο ημέρες. Το Apple Watch, όπως και το στρογγυλό Motorola Moto360 ή το Samsung Gear S χρειάζονται φόρτιση κάθε βράδυ.
Τέλος, οι πληροφορίες λένε πως το Microsoft Smartwatch θα διαθέτει αισθητήρα μέτρησης του καρδιακού παλμού και η χρήση του θα εστιάζει στα app «υγείας και ευεξίας».

About Freegr network

Από το Blogger.