τεχνολογία

Οι διακρίσεις της Intel στη φετινή CES 2016

Η Intel ανακοίνωσε καινοτόμες τεχνολογίες και συνεργασίες, που αποσκοπούν στη δημιουργία συναρπαστικών εμπειριών για την καθημερινή μας ζωή.

Πολλές από αυτές τις καινοτομίες, μεταξύ των οποίων νέα μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα (UAVs), συσκευές wearablesόπως επίσης και νέα PCs και tablets απέσπασαν σημαντικά βραβεία και διακρίσεις. Για παράδειγμα, η πρωτοπορία της Intel στον τομέα της ενσωμάτωσης λειτουργιών ανάλογων με τις ανθρώπινες αισθήσεις σε τεχνολογικά συστήματα, αναγνωρίστηκε με τη μορφή πολλαπλών βραβείων. Το Engadget, το PC Magazine, το The Verge και το Videomaker απένειμαν στο Yuneec Typhoon H* με επεξεργαστή IntelR AtomT τον τίτλο του καλύτερου drone στη CES 2016. Βασισμένο στην τεχνολογία IntelR RealSenseT, το Yuneec Typhoon H είναι ικανό να αποφεύγει τις συγκρούσεις, διαθέτει το χαρακτηριστικό «ακολούθησέ με», καθώς και κάμερα ανάλυσης 4K. Το CNET, το Gizmodo και το Reuters περιλαμβάνουν επίσης το συγκεκριμένο drone στους δικούς τους καταλόγους με τα καλύτερα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στη CES. 

Το PBS, το Reuters και το Wired συμπεριέλαβαν το Ninebot* Segway* robot στους καταλόγους των, κατ' αυτών, καλύτερων προϊόντων της CES. Βασισμένο σε επεξεργαστή Intel Atom, το Ninebot Segway robot, το οποίο είναι ένα προσωπικό όχημα μεταφοράς, χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία Intel RealSense, για να πλοηγείται μέσα σε πολύπλοκα περιβάλλοντα και να επικοινωνεί με τους χρήστες. 

Όσον αφορά στα wearables, το έξυπνο κράνος DAQRI Smart Helmet* με τεχνολογία Intel RealSense, βασισμένο σε επεξεργαστή IntelR CoreT M, βρίσκεται στη λίστα των καλύτερων προϊόντων της CES, σύμφωνα με το BGR. Επίσης, σύμφωνα με το Engadget το Empire EVS*, βασισμένο στην τεχνολογία του Recon Snow2 heads-up display (HUD), ήταν το καλύτερο wearable της έκθεσης. Η Recon Instruments, εταιρεία της Intel, αξιοποίησε το Empire Paintball* έτσι ώστε να δημιουργήσει μια έξυπνη μάσκα για paintball, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες τακτικής, με μια ματιά. 

Περισσότερα προϊόντα, βασισμένα στις τεχνολογικές καινοτομίες της Intel, αλλά και εκπληκτικές εμπειρίες, αναγνωρίστηκαν κατά την έκθεση CES 2016: 
. Το νέο Intel Compute Stick, βασισμένο σε επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core M ή στον νεότερης τεχνολογίας τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom, έλαβε το βραβείο Editors' Choice Award από το USA Today Reviewed.com, αλλά και από το Computer Shopper's Best of CES. 
. Νέα PCs και tablets βασισμένα σε τεχνολογία της Intel, κέρδισαν τα βραβεία CES Innovation Awards και αναγνωρίστηκαν από μέσα ενημέρωσης, όπως τα Android Central, Digital Trends, GottaBeMobile, Laptop, Mashable, Men's Health, Men's Journal, Notebooks.com, Popular Mechanics, SlashGear, The Verge, Techlicious, TechnoBuffalo, TechRadar, Tom's Guide και Tom's Hardware. Πολλές από τις συγκεκριμένες συσκευές από τις εταιρείες Acer*, ASUS*, Dell*, HP*, LG*, Lenovo*, Razer*, Samsung* και Toshiba*, βασίζονται στους ισχυρούς επεξεργαστές 6ης γενιάς Intel Core, τους καλύτερους που έχει κατασκευάσει η Intel, μέχρι σήμερα. 
. Η τεχνολογία ThunderboltT 3 διακρίθηκε επίσης στα CES Innovation Awards. 
. Το TechSpot συμπεριέλαβε την τεχνολογία Intel RealSense στον κατάλογό του με τα καλύτερα προϊόντα της CES. 
Όλες οι παραπάνω, αλλά και άλλες καινοτομίες που έδειξε η Intel στη CES 2016, είναι μονάχα μια πρόγευση από τις νέες, συναρπαστικές εμπειρίες της τεχνολογίας της Intel σε τομείς όπως οι αθλητικές δραστηριότητες, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, η υγεία και ευεξία, αλλά και η δημιουργικότητα. 

About Freegr network

Από το Blogger.