τεχνολογία

iPad Air 3: Μάρτιο με οθόνη 4K μαζί με το iPhone 5se;

Όλο και πιο έντονες γίνονται οι φήμες ότι η Apple θα πραγματοποιήσει press event στα μέσα Μαρτίου όπου θα ανακοινώσει το μικρό iPhone 5se, iPad Air 3 και μια βελτιωμένη έκδοση του Apple Watch, αλλά όχι τον διάδοχό του. Οι σημερινές φήμες λένε ότι το iPad Air 3 θα έχει οθόνη 4K. Αυτή τη στιγμή το iPad Pro είναι το iPad που έχει την υψηλότερη ανάλυση οθόνης 2732×2048 pixels, ενώ iPad Air 2 και iPad mini 4 έχουν οθόνες με ανάλυση 2048×1536 pixels.
Οι πληροφορίες έρχονται από τους προμηθευτές της Apple που λένε ότι η Apple θα κάνει το σημαντικό άλμα στην ανάλυση της οθόνης. Αυτή τη στιγμή θεωρούμε ότι η ναυαρχίδα είναι το iPad Pro και αν όντως δούμε 4K ανάλυση iPad Air 3, τότε θα είναι κάτι που δεν περιμέναμε, αυτό που θα θεωρούσαμε ως το πιο πιθανό είναι να έχει ίδια ανάλυση με το Pro.
Με το μέγεθος της οθόνης που έχει το iPad Air 3 μια τέτοια ανάλυση θα έδινε πολύ καλό αποτέλεσμα, όμως μην ξεχνάμε και την μπαταρία που θα καταναλώνει. Προς το παρόν κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το τι ισχύει, αν και ανάλογες πληροφορίες μεταδίδει και το 9to5Mac, που θεωρείται αρκετά αξιόπιστο σε ότι αφορά στην Apple. Επίσης, μένει να επιβεβαιωθεί αν θα πραγματοποιηθεί το φημολογούμενο event του Μαρτίου.

About Freegr network

Από το Blogger.