ειδήσεις

ASUS ROG Strix Radeon RX 470 GPU

Η ASUS ανακοίνωσε και το μικρό αδερφάκι της RX 480, την ROG Strix RX 470 η οποία φέρει νέο σύστημα ψύξης καθώς και τη γνωστή ποιότητα κατασκευής της ASUS. Κοιτώντας τις επιδόσεις, η RX 470 είναι κατά 23% ταχύτερη στο μετροπρόγραμμα 3DMark Fire Strike Extreme και κατά 25% ταχύτερη στο παιχνίδι Hitman από την προηγούμενης γενιάς R9 380 κάρτα γραφικών ενώ παρά την αύξηση στις επιδόσεις, καταναλώνει και λιγότερη ενέργεια από τη συγκεκριμένη GPU και απαιτεί μόλις ένα 6-pin για να λειτουργήσει.
Η υλοποίηση κρίνεται ιδανική για Full-HD gaming ακόμη και στους πιο πρόσφατους τίτλους που κυκλοφορούν και όλα αυτά χάρη στον πυρήνα Polaris 10 των 2048 Stream Processors. Το σύστημα ψύξης είναι το DirectCU II με ανεμιστήρες wing-blade σχεδίασης για πιο αποδοτική ψύξη ενώ στο custom PCB συναντάμε και το χαρακτηριστικό ASUS FanConnect για τη σύνδεση επιπλέον ανεμιστήρων στη κάρτα. Η κάρτα γραφικών κατασκευάζεται με τη premium τεχνολογία Auto-Extreme και τα ποιοτικά υλικά Super Alloy Power II. Εκτός από αυτά, η GPu ενσωματώνει και ένα σύστημα Aura RGB φωτισμού με εκατομμύρια χρώματα και έξι συνολικά εφέ για να ταιριάξει απόλυτα με το σύστημα.
Η συγκεκριμένη χρονίζεται στα 1270MHz σε OC mode και 1206MHz σε Gaming mode ενώ η μνήμη της λειτουργεί στα 6.6GHz και είναι μεγέθους 4GB GDDR5. Στο I/O βρίσκονται τέσσερις έξοδοι εικόνας, DisplayPort 1.4, μια HDMI 2.0 και δύο DVI-D ports. Τέλος η προτεινόμενη τιμή της θα βρίσκεται στη περιοχή των $200 ενώ στην Ευρωπαϊκή αγορά τη βρήκαμε με τιμή 220€.

About Freegr network

Από το Blogger.