ειδήσεις

Windows 10 Redstone 2 update την άνοιξη του 2017

To επόμενο μεγάλο update των Windows 10 φέρει την κωδική ονομασία Redstone 2 και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο την άνοιξη του 2017. Το Windows 10 Redstone 2 αναμένεται να δώσει έμφαση τόσο στο κομμάτι του mobile όσο και στο κομμάτι της ενίσχυσης της παραγωγικότητας. Αναλυτικότερα, στη νεότερη έκδοση των Windows 10 θα υπάρχει, σύμφωνα με το Windows Central, το επονομαζόμενο Office Hub, το οποίο θα είναι ένα σημείο στο οποίο ο χρήστης θα έχει πρόσβαση στο Office 365, με άμεση σύνδεση σε έγγραφα, email και το ημερολόγιο.
Μία άλλη αλλαγή περιλαμβάνει τα Working Sets, τα οποία επιτρέπουν τη συνολική οργάνωση ενός project με όλα όσα αυτό περιλαμβάνει, όχι μόνο τα έγγραφα ή όποια άλλη πληροφορία και αρχείο. To OneClip θα είναι το clipboard της νέας γενιάς στην εποχή του Windows 10 Redstone 2, το οποίο εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Microsoft Garage και θα επιτρέπει την αντιγραφή και επικόλληση μεταξύ του υπολογιστή και του τηλεφώνου.
Το OneDrive αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά στο Windows 10 Redstone 2, ενώ ανανεωμένη φαίνεται να είναι και η καρτέλα των επαφών με δυνατότητα πρόσβασης των επαφών σας και από άλλες εφαρμογές. To Continuum for Phones δεν θα μπορούσε να λείπει από το ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, με δυνατότητα απενεργοποίησης της μίας οθόνης, δυνατότητα σύνδεσης χωρίς να βγαίνει το κινητό από την τσέπη και δυνατότητα παραμετροποίησης της αρχικής οθόνης από τον χρήστη. Αυτές είναι ορισμένες μόνο από τις αλλαγές που φέρνει το Windows 10 Redstone 2, αλλά καθώς θα πλησιάζουμε προς την άνοιξη του 2017 αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για αυτό...

About Freegr network

Από το Blogger.