ειδήσεις

H νέα οικογένεια VivoBook S της Asus

Όπως ανακοινώθηκε στην Computex 2017, η Asus φέρνει στην αγορά μια καινούργια οικογένεια από laptops, την VivoBook S. Χθες, η σειρά αυτή έγινε κατά ένα μοντέλο μεγαλύτερη με την προσθήκη του S510, ενός high end μηχανήματος που του λείπει η high end τιμή. 
Ο σχεδιασμός του laptop φαίνεται να είναι επηρεασμένος από την απλότητα αλλά και τα χαρακτηριστικά του MacBook Air, καθώς με πάχος που φτάνει τα 17.9mm και βάρος μόλις 1.5kg, σίγουρα το ανταγωνίζεται. Το κέντρο του ενδιαφέροντος, όμως, βρίσκεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Με επεξεργαστή i7 έβδομης γενιάς, μέχρι 16GB RAM (ανάλογα με το μοντέλο), SSD και HDD το VivoBook έχει ικανά specs και ιπποδύναμη. Η διαγώνιος της οθόνης του φτάνει τις 15 ίντσες, με ανάλυση Full HD 1920x1080. 
Επιπλέον, στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του laptop είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα πολύ λεπτά bezels της οθόνης, καθώς και το ότι περιλαμβάνει θύρα USB-C και card reader. Οι πώληση έχει ξεκινήσει μέσω της επίσημης σελίδας της Asus και άλλων ηλεκτρονικών καταστημάτων του εξωτερικού, με αρχική τα $699. Περιμένουμε πληροφορίες για την κυκλοφορία του Vivobook S S510 στην ελληνική αγορά.

About Freegr network

Από το Blogger.