ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ...ΔΕΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Ο παραδοσιακός τρόπος για να αποκτήσει κανείς ένα τηλέφωνο Android ήταν να υπογράψει για 2 χρόνια συμβόλαιο με τον πάροχό του και να πάρει ένα τηλέφωνο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό του. Ωστόσο, η μέθοδος αυτή αλλάζει με εταιρείες όπως η Google που προσφέρει το Nexus 4 ξεκλείδωτο και χωρίς συμβόλαιο, και την T-Mobile που κινείται προς το επιχειρηματικό μοντέλο της Uncarrier. Αλλά το πρόβλημα με τη νέα αυτή προσέγγιση είναι ότι θα πρέπει να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα προκαταβολικά για να αποκτήσετε το τηλέφωνο ή (όπως στην περίπτωση της T-Mobile) θα πρέπει να το αγοράσετε με πίστωση και να εξοφλήσετε το δάνειο σε δόσεις.
Το πρόβλημα είναι ότι τα smartphones είναι ακριβά. Και εδώ ακριβώς είναι που η Κίνα μπαίνει στο παιχνίδι. Έτσι, γιατί να μπείτε στον κόπο να αγοράσετε ένα Android smartphone από την Κίνα; Απλά, για την τιμή. Είχα πολλές συσκευές Android που ήλθαν απευθείας από την Κίνα και σχεδόν σε κάθε περίπτωση, όταν έδειχνα σε ένα φίλο το 5,8 ιντσών τετραπύρηνο Mithril ή το SmartQ U7, με τον ενσωματωμένο DLP βιντεοπροβολέα, του άρεσε η συσκευή, αλλά αναρωτιόνταν, "ότι πρέπει να ήταν ακριβή.” Όταν τους έλεγα την πραγματική τιμή, δύσκολα με πίστευαν!
Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των Android συσκευών κατασκευάζονται στην Κίνα στο πλαίσιο σύμβασης με εταιρείες όπως η Samsung, LG, Asus ή Sony κλπ. Έτσι, κατά μία έννοια κάθε φορά που αγοράζετε ένα τηλέφωνο γνωστής μάρκας στην πραγματικότητα είναι ένα κινέζικο τηλέφωνο! Επιπλέον, εταιρείες όπως η ZTE και η Huawei, που είναι και οι δύο κινεζικής προέλευσης γίγαντες, έχουν κατά πολύ διεισδύσει στην αγορά με επώνυμα smartphone Android. Υπάρχουν, επίσης, λιγότερο γνωστές μάρκες (στη Δύση), όπως η THL, που έχει 341 καταστήματα σε όλη την Κίνα. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη Lenovo!
Ο λόγος που οι μεγάλου εμπορικού σήματος εταιρείες επιλέγουν την Κίνα ως παραγωγική βάση είναι κυρίως λόγω του κόστους σε συνδυασμό με την ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογική υποδομή της Κίνας καθώς και την ικανότητα παραγωγής. Αυτά κάνουν το κόστος ανά μονάδα των σύγχρονων smartphones φθηνότερο από ό,τι αν είχαν κατασκευαστεί στη Δύση. Αλλά τη στιγμή που θα αυξήσετε το εταιρικό κόστος, τους προϋπολογισμούς διαφήμισης και τις υποχρεώσεις των μετόχων, η τιμή που ο τελικός χρήστης θα πληρώσει για το τηλέφωνο θα είναι πολύ υψηλότερη από ό,τι κοστίζει για να κατασκευαστεί. Και αυτό είναι εντάξει, αυτή είναι η φύση της επιχείρησης. Κάθε επιχείρηση είναι το ίδιο. Μερικοί, όπως η Apple επιλέγουν σκόπιμα να προσθέσουν πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους για τις συσκευές τους (33% ή και περισσότερο), ενώ άλλοι, όπως η Amazon προσπαθούν μια διαφορετική προσέγγιση από την πώληση του Kindle και Kindle Fire που κυμαίνεται κοντά στην τιμή κόστους με την προσδοκία να κερδίσουν χρήματα από το περιεχόμενο. Μεταξύ αυτών των δύο άκρων υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα επιχειρηματικών πρακτικών και επιχειρηματικών μοντέλων.
Το πλεονέκτημα που οι Κινέζοι χονδρέμποροι προσφέρουν είναι ότι τα μεγάλα λειτουργικά έξοδα, οι τεράστιοι προϋπολογισμοί διαφήμισης καθώς και η ανάγκη να βγάλουν 33% κέρδος σε κάθε τηλέφωνο δεν υπάρχει. Το αποτέλεσμα είναι η πρόσβαση στα Android smartphones να βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο κόστος παραγωγής τους.
Αυτό δε σημαίνει ότι η αγορά των smartphones από την Κίνα δεν έχει παγίδες. Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το από πού να αγοράσετε, ποιον να εμπιστευτείτε και τι συμβαίνει όταν κάτι πάει στραβά. Επιπλέον, υπάρχουν ζητήματα ποιότητας και σχεδιασμού. Σε αυτή τη σειρά άρθρων θα εξετάσουμε την όλη εμπειρία της αγοράς smartphones από την Κίνα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!
Συμβουλές και κόλπα
Η αγορά Android smartphones από την Κίνα μπορεί να είναι επωφελής όσον αφορά την τιμολόγηση, όμως η όλη διαδικασία δεν είναι τόσο απλή όσο το να περπατήσετε μέχρι το τοπικό σας κατάστημα κινητών τηλεφώνων και να αγοράσετε μια νέα συσκευή. Δυνητικά, αγοράζετε ένα τηλέφωνο από την άλλη πλευρά του κόσμου, από μια άγνωστη εταιρεία, βασιζόμενοι σε ορισμένες προδιαγραφές και μια-δυο φωτογραφίες! Για τους αμύητους αυτό μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό!
Χωρίς αμφιβολία υπάρχει ένα στοιχείο κινδύνου, αλλά είμαι σίγουρος ότι η γιαγιά κάποιου είπε ότι κάπου υπάρχει ένα στοιχείο κινδύνου σε ό,τι κι αν κάνουμε. Το ερώτημα είναι πώς μπορεί να μειωθεί ο κίνδυνος. Εδώ είναι μια σειρά από συμβουλές και κόλπα που μπορούν να μειώσουν τις πιθανότητες απογοήτευσης και αγανάκτησης.
Πάντα να αγοράζετε από ένα γνωστό προμηθευτή. Αυτό, φυσικά, ισχύει και για οποιαδήποτε αγορά ή υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, είτε online είτε σε τοπικό επίπεδο. Η εύρεση ενός καλού διαδικτυακού Κινέζου χονδρεμπόρου μπορεί να είναι δύσκολη και σ’ ένα μελλοντικό άρθρο, θα εξετάσουμε αυτό το θέμα πιο διεξοδικά. Αλλά για τώρα (και μόνο εν παρόδω) θα ήθελα να προτείνω να εξετάσουμε τα: Chinavasion.com, McBub.com, Merimobiles.com και iPadAlternative.com.
Ερευνήστε και διαβάστε σχετικά με τη συσκευή που θέλετε να αγοράσετε. Αν νομίζετε ότι το φάσμα τηλεφώνων της Samsung είναι μεγάλο και δυσκίνητο, τότε δεν έχετε δει τίποτα ακόμα! Ο αριθμός, το είδος και οι ποικιλίες των κινεζικών smartphones Android προκαλούν σύγχυση. Υπάρχουν δύο λόγοι γι 'αυτό. Ο πρώτος είναι ότι υπάρχουν πολλές κινεζικές εταιρείες που κατασκευάζουν Android κινητά τηλέφωνα, πολλές μόνο για την αγορά της Κίνας αποκλειστικά (να θυμάστε ότι είναι μια μεγάλη χώρα με πολλούς δυνητικούς καταναλωτές). Δεύτερον οι εταιρείες αυτές έχουν την τάση να κάνουν μικρές σειρές παραγωγής, που είναι μικρές σε σύγκριση με τη Samsung και την Apple. Αυτό σημαίνει ότι ενημερώνουν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους συχνά. Δεν είναι ασυνήθιστο για μια συσκευή να είναι διαθέσιμη μόνο για λίγους μήνες, όταν θα ξεπεραστεί από ένα άλλο μοντέλο. Για το λόγο αυτό, το να κάνετε κάποια έρευνα στο κινητό ή το tablet πριν το αγοράσετε είναι απαραίτητο. Διαβάστε σχόλια από ανθρώπους που έχουν πραγματικά αγοράσει τα προϊόντα. Κοιτάξτε τα βίντεο του YouTube για να πάρετε μια αίσθηση της εμφάνισης και της αισθητικής της συσκευής. Ένα καλό μέρος για να βρείτε πραγματικές αξιολογήσεις κινεζικών tablets είναι το tabletrepublic.com
Πάντα να πληρώνετε με το PayPal. Η κύρια μέθοδος πληρωμής για τους περισσότερους κινέζους χονδρεμπόρους είναι το PayPal και για κάποιους είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή.  Αποφύγετε άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως τραπεζικές μεταφορές κλπ. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε ένα πραγματικό λογαριασμό PayPal και όχι μόνο την επεξεργασία από το PayPal με την πιστωτική / χρεωστική κάρτα. Ο λόγος για αυτό είναι ότι αν κάτι πάει στραβά και δεν είστε ικανοποιημένοι από το χονδρέμπορο, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας από το PayPal. Δεδομένου ότι αυτοί οι χονδρέμποροι στηρίζονται στο PayPal για την επεξεργασία των πληρωμών τους, ανταποκρίνονται απόλυτα στις ερωτήσεις και τις διαφωνίες που προέρχονται από το ίδιο το PayPal.
Χρησιμοποιήστε την καλύτερη μέθοδο αποστολής που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Αφού έχετε κάνει την αγορά, το τηλέφωνο ή το tablet έχει δυνητικά ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά του. Για εκείνους που αγοράζουν από τις ΗΠΑ ή την Ευρώπη το πακέτο χρειάζεται να ταξιδεύσει το μισό κόσμο και η αλήθεια είναι ότι ούτε εσείς ούτε ο πωλητής έχετε περισσότερο έλεγχο για το πώς αυτό το πακέτο αντιμετωπίζεται στην πορεία του. Όποτε είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία όπως η DHL ή η UPS. Οι περισσότεροι χονδρέμποροι θα κάνουν αποστολή με courier, αλλά η τιμή των ταχυδρομικών τελών θα είναι από $ 30 και πάνω, ανάλογα με την τοποθεσία σας. Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα για τη χρήση ενός courier περιλαμβανομένης της ταχύτητας (μπορείτε να πάρετε κανονικά το πακέτο μέσα σε λίγες ημέρες αντί των 20 με 30 ημερών χρησιμοποιώντας κανονικά ταχυδρομικά τέλη) και είναι συνήθως η εταιρεία ταχυμεταφορών αυτή που επεξεργάζεται οποιοδήποτε φόρο επί των πωλήσεων, ο οποίος μπορεί να είναι επωφελής (βλ. παρακάτω ). Εάν τελικά επιλέξετε κανονικά ταχυδρομικά τέλη, στη συνέχεια να πάρετε έναν αριθμό αναζήτησης αποστολής από το χονδρέμπορο και μην εκπλαγείτε αν το πακέτο κάνει αρκετές εβδομάδες για να φθάσει. Προσωπικά, η χειρότερη εμπειρία μου ήταν όταν αγόρασα κάτι ακριβώς πριν από την κινεζική Πρωτοχρονιά! Κατέληξε να κάνει επτά εβδομάδες για να φθάσει σε μένα!
Μην ξεχνάτε το φόρο επί των πωλήσεων στη χώρα σας. Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν ένα φόρο επί των πωλήσεων που επιβάλλεται επί των εμπορευμάτων που αγοράζονται. Ο φόρος αυτός ισχύει και για τα αντικείμενα που αγοράζονται εκτός της χώρας. Όταν το νέο τηλέφωνο ή το tablet σας έρχεται από την Κίνα το τοπικό τελωνείο σας, κατά πάσα πιθανότητα θα θελήσει να πληρώσετε το φόρο επί των πωλήσεων. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για να το κάνετε αυτό όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Πρώτον, κατά τον υπολογισμό του προϋπολογισμού σας θα πρέπει να προγραμματίσετε το φόρο. Το συνολικό κόστος της νέας συσκευής σας θα είναι τιμή + ταχυδρομικά + φόρος επί των πωλήσεων. Σε πολλές χώρες το κόστος των ταχυδρομικών τελών υπόκειται επίσης σε φόρο επί των πωλήσεων. Δυστυχώς, οι περισσότεροι Κινέζοι χονδρέμποροι δεν θέτουν τη σωστή τιμή της συσκευής στις πληροφορίες αποστολής.  Ένα ποσοστό των $ 50 ή $ 100 αναφέρεται συχνά όταν η συσκευή κοστίζει ίσως διπλάσια. Το πρόβλημα είναι ότι οι τελωνειακοί υπάλληλοι το γνωρίζουν αυτό και συχνά δεν εμπιστεύονται την αξία που αναγράφεται στις πληροφορίες αποστολής. Χωρίς την πραγματική τιμή, ορισμένοι τελωνειακοί υπάλληλοι θα χρησιμοποιήσουν μια τιμή αναφοράς με βάση την τιμή των δημοφιλών tablets από εμπορικά σήματα όπως η Samsung. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να σας ζητηθεί να πληρώσετε ένα μη ρεαλιστικό φόρο επί των πωλήσεων. Η καλύτερη λύση είναι να έχετε μια εκτύπωση των πληροφοριών παραγγελίας που δείχνει τις σωστές τιμές. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αν οι δασμοί διαχειρίζονται από τον courier, αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι ευκολότερη.
Το 3G δεν είναι το ίδιο σε όλο τον κόσμο. Όταν αγοράζετε ένα κινέζικο smartphone με 3G συνδεσιμότητα, είναι σημαντικό να ελέγχετε ποιες συχνότητες 3G υποστηρίζει το τηλέφωνο. Ένα πραγματικά διεθνές τηλέφωνο, όπως το Nexus 4 υποστηρίζει 3G σε 850, 900, 1700, 1900 και 2100 MHz. Ο τελευταίος αριθμός είναι η "επίσημη" συχνότητα 3G, αλλά για πλήρη συμβατότητα σε όλο τον κόσμο χρειάζονται πολλές διαφορετικές περιοχές συχνοτήτων. Ένα μεγάλο μέρος κινεζικών τηλεφώνων υποστηρίζουν μόνο 850 και 2100 MHz. Αυτό σημαίνει ότι θα λειτουργήσει στην περιοχή σας, αν υπάρχει ένα "πρότυπο" 3G δικτύου συχνότητας 2100 MHz, αλλά εάν ο φορέας σας χρησιμοποιεί πρόσθετες συχνότητες, όπως τα 900 MHz για την επέκταση της κάλυψης και την αύξηση της ταχύτητας στη συνέχεια, δεν θα μπορούν όλα τα κινέζικα τηλέφωνα να επωφεληθούν από τις πρόσθετες συχνότητες. Στην Ασία, η πιο δημοφιλής δευτερεύουσα συχνότητα είναι τα 850 MHz, που είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ενσωματωμένη σε αυτά τα ασιατικής κατασκευής κινητά τηλέφωνα. Έχοντας αναφέρει αυτό, να σημειώσουμε ότι οι κινεζικές μάρκες όπως η Lenovo, η ZTE, Huawei και Meizu (για να αναφέρουμε μερικές) όντως κατασκευάζουν τηλέφωνα που προσφέρουν μεγάλο εύρος συχνοτήτων.

, , , ,

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Simple Post

Simple Post 2

New Carousel

Mag Post 2

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Labels

1080p 128bit 12Ghost 12MP 1821 1TB 1Teraflop 2012 22nmSRAM 24Mbps 24Mpbs 24W 25Gbps 25nm 28η Οκτωβρίου 28nm 32bit 32nm 3alityDigitalLLC 3D 3E 3G 3G.Nokia 3GHSDPA 3nm 3way 45nm 4890 4890x2 4GB 55nm 5800 5D 5G 5TB 64-bit 64bit 65nm 6core 6MBcache 790GX 7gBPS 80HDD 890FX 9150e 920Core7 936 945GSE 9600GT 9800GT αγορά ΑΕΠΙ Αεροπορία Αθήνα Αινστάιν ακρίβεια ανακύκλωση ανάπτυξη ανεργία άνθρωπος ανταγωνισιτκότητα απάτη απόδοση άρωμα ασύρματα ασφάλεια ασφαλιστικό αυξήσεις αυτοκίνητα βιβλία βίντεο βιομηχανία Βουλή Γη γιορτές Γκόρ γονείς γραφειοκρατία Δ.Ε.Η Δ.Ε.Η. δαιδίκτυο δεδομένα Δήμοι δημοκρατία δημόσιο δημοσιογραφία δημοσκόπηση διαδικτυο διαδίκτυο διαδίτκυο Δίας διάστημα διαφήμιση Διαφθορά δικαιοσύνη δίκτυα δικτύωση δίτκυο δρόμοι Δωρεάν Ε.Ε. Ε.Ε.Τ.Τ Ε.Ε.Τ.Τ. Ε.Ε.Χ.Ι Ε.Μ.Π Ε.Ρ.Τ Ε.Υ.Π. έγκλημα ΕΔΕΤ ΕΕΤΤ Εθνική ειδ ειδησεις ειδήσεις ειδήσιες εικόνα έκθεση εκπαίδευση εκπομπές έκφραση ελευθερία Ελλα΄δα Ελλάδα Ελλλάδα εμπόριο ενεργεια ενέργεια ενημέρωση Ένωση καταναλωτών ΕΠΑΚ επιδόσεις επικοινωνία επικοινωνίες επιστήμη επιστημονική επιχειρήσεις έρευνα έρωτας ευκρίνεια ευρυζωνικά ευρυζωνικότητα Ευρώπη ζωή Η.Π.Α Η.Π.Α. ηλεκρονικό ηλεκτρικά ηλεκτρονική ηλεκτρονικό ηλιακός θερμότητα Θεσσαλονίκη ιδιοκτησία ιδωιτικότητα Ιμια ΙΝ.ΚΑ ίνες Ιντερνετ Ιντερνέτ Ιστορία Κ.Π.Σ καινοτομία καιρός κάμερεςς Καρβέλας καρκίνος καταναλωτές καταναλωτής κβαντική Κίνα κινητά κλησεις κλήσεις Κλώνος κοινωνία Κομισιόν Κόσμος Κράτος κρίση κριτική κρυπτογράφηση Κυβέρνηση Κυπαρισσία Λαζόπουλος λειζερ λιμάνια λογισμικό μέλλον μεσσηνία Μετρό ΜΙΤ μουσική μπαταρίες Μπουκοτάζ νεα νέα νεολαία νοημοσύνη νοικοκυριά Νόμπελ Ειρήνης Ο.Τ.Α. Ο.Τ.Ε. Ο.ΤΕ. οθόνες οικογένεια οικολογία οικονομία οικοσύστημα Ολυμπιάδα ΟΟΣΑ οπτικές ΟΤΕ Παιδεία παιδιά παιχνίδια Παρατηρητήριο Παρελάσεις πειρατεία πειρατία περιβάλλον περιεχόμενο Περιφέρειες πιστωτικές Πλανητάριο Πληροφορία Πληροφορική πνευματική ποδόσφαιρο πολιτεία πολιτική πολιτικοί πορνό πορνογραφία Ρ.Α.Ε Ρ.Α.Ε. ράδιο ραδιόφωνο ρομπότ Ρουσσόπουλος Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΑΕ ΣΑΠΤΕ σάτυρα σέξ Σηφάκης σπορ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σύμπαν σχολεία σχολείο σψιφι σωματίδιο ταινίες τεχ τεχνητή τεχνολογία τηλειατρική τηλεόραση τηλεπικοινωνίες τηλεφωνία Τουρισμός Τουρκία τράπεζες Τρίκαλα υγεία υπολογιστές υπολογιστής υπουργεία Υπουργέια φακελλάκι φαντασία φορ φορητοί φορητός φορτιστής φτώχεια χάκερ χειρόγραφα Χριστούγεννα ψηφιακά ψηφιακές ψηφιακή ψηφιακό A.E.P.I A.I a100fm ABL academy accurancy Acer activephase Adamo add add/remove Adobe AdobeFlash ADSL ADSLtech Advancedclock advent alcatel AM2+ AM3 AMD AMD64 AMDPuma amilo AMOLED AND Android anonymous Anti-shock antializing antivirus API Aplle apple applications APU archos ArmCortex army Arrandale Arthas Aspire4930 aspireone AsRock asus AsusTurboVEVO athens AthlonNeo AthlonX2 AthlonX3 AthlonX4 ATI ATIHDMI ATIMobilityHD ATIRadeon ATIRadeonHD Atom Atom330 AtomDuo audio avast avatar AVI Avivo Azure Backup bandogo bandwidth battery BD Beijing2008 benchmarking Bigbang bing bios BIOSTAR BIT Bizzard blackberry blackcaviar blackedition Blizard Blizzard bloggers blogs Bluetooth BluRay Bly Ray BMW Bobcat boeing bootable browser browsers BSA BT BT2.0 bug bugs BumpTop C.E.S. cache caching Caipella calc Calfeine Callibration Calpella camcorders capcom car carPC Catalyst ccleaner CE3100 Cebit CeleronD Cell Centrino2 Centrinoduo CEO CERN ces championship chat chem CherryPal chipset ChipsetH57 Chrome530gt ChromeOS Cisco Clarke cleanup ClearCMOS clockgen cloneDVD cloning cloud cloudpc cmd cmputing codecs Columbus com commodore comodo Compal computex computing concept conferences Congo conn-xTV Connection controlpanel cooler core core2duo Core2Extreme Core2Quad corei3 corei5 Corei7 Corei7Extreme corei9 CoreVpro Corsair COSMOTE cpu cpu-gpu Creative creditcard CRM CrossfireX crucial CSRF cuda cybercrime cypress D-Link Danube DART data datacenters DataTraveler DDR1066 DDR1333 DDR3 DDR4 Debian dekstop Dell demo deneb desktop Developer Devicestage Devilsmaycry4 dfi digital DigitalPro DirectX DirectX11 Displayport domain Dot doubleplay DowJones downloads DraftN Dragonplayer Drive Drivermax drivers drives DSLAM DSLR DTE DTN dualboot dualchannel DualcoreNehalem DualDVI DualGPU dualslot Dunnington DVD DVI DX11 dynabook e-commerce e-mail e-shop E.E. E3 E72 E8100 Eλλάδα EAH5850 ebay ebook eCPU EDGE EeePC EeepC1101HA EeepcT191 EETT efficiency EFI embedded emulators EN9500GT encoding energyeficient ericsson ESA eSata Ethernet Euro2008 Europe event Everex eVGA expansionpack explorer Extreme Eyefinity F6V-C1 Facebook Facebook news Facebook.internet fallout3 Fansink farcry2 FBCcache Fermi ferrariOne festival FFTH FIFA fileden filedropper filehosting files filesharing filters Finalfanatacy Firefox FireGL8650 firewall firewire800 fixes flashplayer flexible FlexiISN Flickr Flock fm Ford format Forthnet Forum FOXCONN fps framerate freegr freegr.gr Freescale frree FSB1066 FTC FTTH Fujitsu fujitsu-siemens FullHD Fusion future fx5800Quatro G-Force G300 G41 GA780SLi-DS5 gadgets gadgets tech Gameconvetion gamepad gamepay gameplay gamers games gaming gaming tech Gates Gbps GDDR3 GDDR5 Geforce Geforce220 Geforce260 Geforce9500GT Geforce9800GTX Geforcegtx280 Geforcegtx295 Geforcegtx465 Geforcegtx480 gigabit Gigabyte Gingle Glaciator globe gmaes GodofWar goldfamers Google google.tech GoogleChrome Gparted GPCPU GPRS GPS GPU gr GrandTheftAuto graphics Grass greece Greeenpower greeksubs GreenIT GSMA GT295 GT300 GTC260 gtx280 GTX295 GTX460 GTX680 Gulftown Gyy H55 hack hackers hacking hard hardcore harddrive hardwar hardware havok HCDP HD HD-DVD HD3300 HD5870 HDD HDDVD HDMI HDstreaming HDTV HDvideo Hellenic Hellenictask Hellug hgh definition highdef Hitachi hitech HMX-U10 HOL homecinema hotspot HP HPIpaq914 HSDPA HTC HTCShift HTML5.0 HTPC Huawei Hydra HydridCrosffire HydridSLI HydridSSD Hynix HyperThreading Hypertransport3 HyperXT1 I.E. I.E.8 IBM ICANN IDC IdeapdS10 Idemitsu IDF Idle IEDM IEEE IFA IFA2008 IFPI IGP Iinternet IMAGINECup imdb Inel infoquest Infosystem Intel Intel.Quad Intel945GC Intel945GSE IntelA110 IntelAtom IntelCoreDuo IntelCorei7 INTELGMAX4500 Intelmatrix IntelX58Express interface intern internet internet.E.U. internetexplorer internetradio Internettablet ION ION2 IP ip adress IPν6 iPad iphone iPlayer ipod iptv ipv6 ISP ISP. Ispironmini12 Itanium itnel Java JoliCloud K10 KatanaGTI kde-pim KDE4.1 keyboard kids Kingston Kmail Kmetalgate Konami L3cache lanparty laptop Larrabe laser law layer LCD LED Lenovo Leo LG li-ion Liano LifeSpace lifestyle Lightframe LightPeak links Linksys LiNUX live Livemesh livemessenger liveTV LLU logitech Loop LTE Lynnfield M.I.T. M93 M97 MacOS MAD Mai mainstream malware marketing matrixGTX285 Matsushita MaximusIIIFormula Mbit Meego memory messaging mews MI5remote MicroATX microSD microsoft MicroUSB MID MID. minibook mininova miniPCIe minis Mio miroamer MIT MKV MMOGs MMORPG MOBIL mobile Mobile945GM mobileWiMax mobility Moblin mobo mobos mobos785hipset models monos montevina moorestown Morph motherboard motorola mousepads movies mozilla mp3 mp3players mp4 MPEG-1 MPEG-4 Mpps msi msic msn multi-GPU multicore Multimedia Multiplayer multiplier multithreating multitouch music mybook mybookmirror myphone myspace Myunistaller NAND Nano nanotechnology NASA NASDAQ nature NC10 NEC Nehalem NeoX2 NetbookNB100 netbooks netops new news news tech Nexus NFL nForce nforce 790i nforce780 ning nintendo nokia Northbridge notebooks NSN Nvidia NvidiaGF100 NvidiaSLI nviroment Nvision2008 NVRAM Nymonyx O.T.A. O.T.E OCZ office2007 office2010 office2012 Okteta OLED OLEDTV OLPC on line online OnTelecom Open source OpenGL Openoffice3.0 Opera Operton Origami OTE OTE.ADSL Otenet overclocking Ovistore oxconn Oympic p2p P45 P55 P57 P67 P6TD Deluxe PackardBell Packet pad panasonic partition patch Pavillion pc PCB pci express pci express 3.0 PCIe PCIExpress PCIslots PDA pdf peace Penryn pentium4 pentiumE pentiumSU2700 performance PES2009 PES2010 pestaola Phenon PhenonIIX4955 PhenonX2 PhenonX49950 PhenonX6 Philips phising Phoenix phone photo Photoshop Physx PineTrail Pineview Pioneer piracy platters Playstation Playstation3 PMP portal Poulsbo power powercolor Powergate PRAM press-gr PrivateFolder procesors processlasso processors projectors proxyserver PS3 pspGo PSU Puma Q57 q9100 Qcard QPI quadchannel Quadcore QuadSLI Qualcomm Quanta Quest quicklock quicstart QVGA R800 RadeonHD Radeonhd3650 RadeonHD4830 RadeonHD4870X2 RadeonHD5830 radio radio936 Raid RAM rapidshare RealD3D Realtek recovery registry retail Ribbon riping robot rootkit router RTM RV740 RV770 rv770le RV790 RV870 S3Graphics s60 s60 touch Sabine Safari samsung sandisk Sandy SandyBridge SaoPaolo SAP Sapphire SAS sata sata3.0 SATA3.0Gbps SATA6.0Gbps school SciB science scifi Seagate search searching secure security Server2008 servers serversHTAsist services setfsb setiHome sex sfc shadermodel shaderr sharing sharp Shirt shoutcast sidebar Siemens sites skype SleepnGharge SLI SLI2 Smarconnect smartphone sms SO-DIMM SOAP soccer social networking socket socket775 software SOHO SOI Solaris son sonata Sony sony ericsson Sonyericsson sot sound sp1 sp2 sp3 space speed Speedstep Spider Sports Sprint spyware ssd SSE4.2 SSL start starwars steppinh/ModelSLAEN stream streaming Strike stuff subnotebook subnotebooks suggest Sun superleague superPC SuperRV770 surface suse symantec symbian sytemtray T101H t91 tablet TB TDD9000 TDP tech tech.news tecn Tegra2 Tegra3 Tellas terraflops Tesla tessellation TFT THQ Thuban thunderbolt timeline timings tips Tohiba tomorrow torrent Toshiba touchscreen Touchsmart touchUI Trillian Triple-SLI TriplechannellDDR3 tripleplay tripleSLI trojan truevision Tuning Turboboost turbocore Turbomemory TurboV TurionX2Ulra tutorial TV Tvout tvtuner tweaking twitter U.S.A. ubuntu UE40B6000 UEFA UEFI ugo Ui ultraportable UMPC UMTS Unisus univercity update updates url usa USB 3.0 USB2.0 USB3.0 USBflash VaioF VaioP VaioX VaioZ VDSL VEMUS Venus VIA vibering video Viewsonic virtualDub virtualization virus Vision Vista VistaSP2 visualstudio vivodi VlcPlayer vLite VMD vodafone Voip VoltageTweak Waffer watercooling WD web webcam WebOS websurfing westmere WHDI wi-fi wi-max widescreen widgets WiFi WiGig.wireless Wikipedia WilCharge WiMax Windows windows10 windows7 windows8 WindowsIstaller windowsmobile Windowsresize Windowsvista WindowsXP wireless WirelessHD wirelless WMC wordpress works workshop world worms Wow write WWF x18-m x25-m X380 X49530e X58 xbox360 XD1 Xeon7400 XeonX7460 XFX XML Xnote110 XP XPERIA X1 XPERIA X1 QWERTY XPERIA X10 Xtreme xxx Yahoo Youtube Yukon Z530 zune

2 Column Post

Translate

Mag Posts

Combined Post

Combined Posts 2

Video Posts