freegr.gr

Ενημερωτική συνάντηση με διεθνή διαγωνισμό δορυφορικών τεχνολογιών πλοήγησης

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της ελληνικής συμμετοχής στον διεθνή διαγωνισμό ESNC2014 και για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων, ο ΣΕΚΕΕ διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση προετοιμασίας την Τρίτη 10 Ιουνίου στις 15.00, στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας “InnovAthens”, Πειραιώς 100, Αθήνα.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν αναλυτικές πληροφορίες και θα επιλυθούν απορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης και αξιολόγησης, θα παρουσιαστούν προτάσεις που συμμετείχαν και διακρίθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και θα δοθεί η ευκαιρία συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με ειδικούς πάνω στο αντικείμενο.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται με σκοπό την βράβευση των καλύτερων προϊόντων, υπηρεσιών και επιχειρηματικών καινοτομιών που βασίζονται στην χρήση των δορυφορικών τεχνολογιών πλοήγησης στην καθημερινή ζωή. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν επιχειρήσεις (νεοφυείς και υφιστάμενες), επιστημονικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, καθώς και ανεξάρτητα πρόσωπα. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων λήγει στις 30/06/2014. Το βραβείο για την ελληνική συμμετοχή είναι ένας συνδυασμός παροχών, που περιλαμβάνουν: συμβουλευτική υποστήριξη (mentoring, coaching), παροχή διαθεσιμότητας τεχνολογικών υποδομών (cloud computing) και χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ. pcnews.

About Freegr network

Από το Blogger.