τεχνολογία

Το Facebook Messenger προβάλλειτη δυνατότητα αποστολής μικρών βίντεο

Μπορεί το Facebook να ετοιμάζει μια νέα εφαρμογή με την ονομασία Slingshot η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με το δημοφιλές Snapchat, όμως η εταιρεία έχει στα σχέδια της την προσθήκη πολλών χαρακτηριστικών στην εφαρμογή Messenger.Με την νέα αναβάθμιση που έρχεται αυτή τη βδομάδα, υπάρχει πλέον η προσθήκη αποστολής βίντεο μικρής διάρκειας, περίπου 15 δευτερολέπτων. Μέχρι σήμερα, το Facebook Messenger υποστήριζε το διαμοιρασμό φωτογραφιών και τη δυνατότητα κλήσης μέσω Διαδικτύου από το Skype όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που περισσότερο από 1 δισ. χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν να στέλνουν μικρά βίντεο μεταξύ τους.Μέσω του Facebook Messenger για Android κινητά και iOS, μπορείτε να στείλετε και να λάβετε βίντεο, αλλά η δυνατότητα αυτή δεν υποστηρίζεται πλήρως από την εφαρμογή Paper, ούτε είναι δυνατή η αποστολή βίντεο μέσω του Facebook.com.
Εν αντιθέση με το Snapchat που επιτρέπει για περιορισμένο χρονικό διάστημα να προβάλετε το βίντεο, η δυνατότητα που δίνει το Messenger είναι παρόμοια με τα βίντεο του Instagram τα οποία δεν "εξαφανίζονται". Η χρήση γίνεται ως εξής: κρατάτε πατημένο το πλήκτρο αποστολής βίντεο, το βίντεο καταγράφεται και αποστέλλεται χωρίς προεπισκόπηση στον παραλήπτη ή σε κάποια ομάδα επαφών. Μαζί με το βίντεο μπορείτε να στείλετε και εικονίδια που να δηλώνουν την συναισθηματική σας κατάσταση, χωρίς όμως να τα κρατάτε πατημένα για αρκετά λεπτά, αλλιώς θα.... εκραγούν.
Η τελευταία ενημέρωση του Facebook Messenger είναι διαθέσιμη για κινητά Android και iOS, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα ενσωματωθεί η συγκεκριμένη δυνατότητα στην έκδοση του Messenger για τα Windows Phone.

 Download: Facebook Messenger για iOS | και για Android
 Site: TheVerge

About Freegr network

Από το Blogger.