Το νέο smartband της Adidas, miCoach Fit Smart

Σύμφωνα με διαρροές που προέρχονται από την FCC, LegalForce και τον retailer Keller Sports, η Adidas αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει ένα νέο fitness tracker που έχει την ονομασία miCoach Fit Smart.Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, η επερχόμενη συσκευή μοιάζει σαν υβρίδιο μεταξύ του Nike Fuelband και του miCoach Smart Run της Adidas, με το σχεδιασμό του να θυμίζει πιο πολύ smartwatch, ενώ όπως μπορείτε να δείτε διαθέτει LED dot display, και όχι κάποια έγχρωμη οθόνη LCD.
Σύμφωνα με διαρροές, το miCoach Fit Smart κάνει χρήση της τεχνολογίας Bluetooth 4.0 LE, ή αλλιώς Bluetooth Smart προκειμένου να επικοινωνεί με φορητές συσκευές.
Αξίζει να σημειωθεί πως όπως μάθαμε στο χθεσινό συνέδριο Google I/O, η Adidas είναι μία από τις εταιρείες που θα συνεργαστεί με την Google στη πλατφόρμα Google Fit. Είναι η πρώτη φορά επίσης που η Adidas, χρησιμοποιεί την ονομασία "Fit" για κάποια συσκευή της -και αυτό δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός- καθώς φαίνεται πως θέλει να εισέλθει δυναμικά στην αγορά wearable συσκευών.

 Site: Engadget

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.