AsRock

ASRock στη φετινή Computex στη Ταϊπέι 2016

Ο χρόνος περνάει γρήγορα και έφτασε ξανά αυτή η στιγμή του χρόνου για τη μεγαλύτερη συνάντηση της τεχνολογίας των επικοινωνιών και πληροφοριών στην Computex Taipei 2016.
Ως συνήθως, η ASRock έχει προετοιμάσει ένα σόου των τελευταίων καινοτομιών και προϊόντων, που φυσικά, δεν περιορίζονται μόνο στις μητρικές. Αυτή τη χρονιά, εκτός από τις μητρικές όπως τις Hyper Series που θα προσφέρουν επιπλέον επιδόσεις και τις νέες με το X99 Chipset για τους νέους επεξεργαστές Intel Core i7 Extreme Edition, η ASRock θα επιδείξει και το DeskMini 110 ένα mini-STX σύστημα, έναν νέας γενιάς X10 Router που ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία του Internet of Things, συν εικονική πραγματικότητα στο gaming barebone σύστημα M8.

Οι νέες Intel X99 και Hyper Series μητρικές
Γίνετε σαν το νερό. Άμορφοι, ευέλικτοι για οποιαδήποτε κατάσταση. Το Taichi είναι μια πολύ αποτελεσματική πολεμική τέχνη. Ως ο ηγέτης των καινοτομιών στις μητρικές πλακέτες, ASRock σκέφτηκε γιατί να μην σχεδιάσει μια μητρική με θέμα το Taichi που είναι ευέλικτη σε κάθε κατάσταση και εκπληρώνει όλες τις επεξεργαστικές ανάγκες και με πολύ στυλ; Έτσι η all around X99 Taichi σχεδιάστηκε για να εκπροσωπήσει την φιλοσοφική στάση του απροσδιόριστου απόλυτου και της απεριόριστης δυναμικής. Δείτε το concept design μας εδώ εάν δεν μπορείτε να περιμένετε για να μάθετε περισσότερα για το φανταστικό αυτό προϊόν. 
Από την άλλη πλευρά του φάσματος, έχουμε την Fatal1ty X99 Professional Gaming i7 που είναι ακόμη μια κορυφαία μητρική πλακέτα για gamers που ωθεί τους χρήστες σε νέα επίπεδα hardcore gaming. Η ASRock θα αποκαλύψει δύο νέες μητρικές στο παγκόσμιο press conference event που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου στο TWTC Nangang Exhibition Hall, δωμάτιο meeting 429. Εάν δε μπορείτε να βρεθείτε εκεί μην ανησυχείτε καθώς θα είμαστε για εσάς LIVE από το ASRock Facebook μοιράζοντας τις καλύτερες στιγμές που θα δείξουμε σε όλους τους φίλους της τεχνολογίας. Τέλος, οι Hyper Series μητρικές που όλες τους έχουν κρυμμένα χαρίσματα, εάν καταλάβατε τι εννοώ, θα εμφανιστούν στην Computex.


Η Γέννηση ενός νέου Form Factor: DeskMini 110

Οι υπολογιστές έχουν μικρύνει αρκετά σε μέγεθος τη τελευταία δεκαετία, ωστόσο η διαδικασία του στησίματος μικροσκοπικών υπολογιστών περιβάλλεται από πολλούς περιορισμούς όπως των επιδόσεων, της ισχύος και της αποβολής της θερμότητας. Τα καλά νέα είναι πως δυο σημαντικοί παίκτες του χώρου, Intel και ASRock ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το μικρότερο PC στον κόσμο που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν desktop επεξεργαστές και τους standard εργοστασιακούς ανεμιστήρες που έρχονται στο κουτί τους. Το DeskMini 110 είναι ένα Intel 100 Series mini-STX σύστημα που διαθέτει μικροσκοπικό κουτί 1.92L και έχει πιο υψηλές επιδόσεις απ’ όσο φαντάζεστε. Ο συμπαγής σχεδιασμός που δεν θυσιάζει την απόδοση καθιστά πραγματικά ιδανικό για οικιακή χρήση, βιομηχανική, επιχειρηματική ή ακόμη και εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Ο X10 Router Συνδυάζει Ασύρματο Internet με Αυτοματισμούς για το Σπίτι

Γνωρίζοντας την αναπόφευκτη τάση της τεχνολογίας Internet of Things, η ASRock ανοίγει το δρόμο για ένα αυτοματοποιημένο μέλλον με τον πιο πρόσφατο δρομολογητή της. Το ASRock X 10 είναι το λιγότερο το gateway για το ασύρματο δίκτυο καθώς πλαισιώνεται επίσης από ZigBee, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο την τροποποίηση ή τον χειρισμό των συσκευών του σπιτιού, για παράδειγμα τον φωτισμό του σαλονιού σας, το σύστημα ασφαλείας, τον κλιματισμό και τα λοιπά. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό LoRa του δρομολογητή (δίκτυο περιοχής χαμηλής ισχύος) τεχνολογία σε συνδυασμό με τη συσκευή παρακολούθησης της ASRock βοηθά τους ανήσυχους χρήστες να εντοπίσουν τους ηλικιωμένους, τα παιδιά, κατοικίδια ζώα ή ακόμα και οχήματα με ακρίβεια σε λίγο χρόνο.

Πάρτε μια Γεύση από την Εικονική Πραγματικότητα στο M8
Ακόμη δε δοκιμάσατε την εικονική πραγματικότητα; Μπείτε στον αχαρτογράφητο κόσμο όπου όλα είναι πιθανά με το ASRock M8. Σε συνεργασία με το HTC Vive το μικρό barebone σύστημα ASRock M8 είναι προετοιμασμένο για να σας δείξει τις δυνατότητες του VR στο περίπτερό μας, και έτοιμο να σας μεταφέρει σε επικέ Οδύσσειες. Τρέξτε μέσα από ζούγκλες, επιζήστε από μια αποκάλυψη ζόμπι, ή περιηγηθείτε στο ατέρμονο διάστημα. Οι πιθανότητες και η δυναμική της εικονικής πραγματικότητας φεύγει μακριά από το gaming. Φανταστείτε αμφίδρομες ταινίες, δια-ηπειρωτικά ταξίδια, ψώνια σε ένα εμπορικό κέντρο στην άλλη άκρη του κόσμου ή το Matrix, όλα χωρίς να φύγετε από το δωμάτιό σας! Και μην ανησυχείτε ότι θα χάσετε την επαφή με τη πραγματικότητα μιας και οι άνθρωποι μας θα φροντίσουν να επιστρέψετε στη πραγματικότητα μόλις τελειώσει η εμπειρία του VR. 

Το περίπτερο της ASRock στην COMPUTEX TAIPEI 2016 θα βρίσκεται στο No. L0410, 4F, Nangang Hall, Ταϊπέι, Ταϊβάν. Το γεγονός πρόκειται να λάβει χώρα από 31 Μαΐου μέχρι τις 4 Ιουνίου. Εάν υπάρχει ελεύθερος χρόνος και λατρεύετε τη τεχνολογία, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθετε στο σόου φέτος, υποσχόμαστε να σας φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον.

About Freegr network

Από το Blogger.