τεχνολογία

Νέες X99 και Z170 TITANIUM motherboards από την MSI

Η MSI ετοιμάζει μια νέα έκδοση της TITANIUM για το Z170 chipset ενώ φέρνει για για πρώτη φορά το color scheme στο X99 chipset. Η εταιρία θα παρουσιάσει με περισσότερη λεπτομέρεια τις εν λόγω μητρικές στην επερχόμενη Computex 2016 όμως παρόλ' αυτά από τις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν αντλούμε πολλά στοιχεία για τα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα η Z170A MPOWER GAMING TITANIUM θα φέρει τρεις PCIe x16 με μεταλλικό περίβλημα και τρεις PCIe x1 για λοιπές περιφερειακές συσκευές. Η σχεδίαση αλλάζει μερικώς από την δεύτερη διαθέσιμη μητρική που έχει αντίστοιχο χρώμα αλλά με πιο πλούσια εσωτερικά textures και προορίζεται για σκληροπυρηνικούς overclockers. Η παρακάτω εφοδιάζεται με κύκλωμα τροφοδοσίας 12 φάσεων και μέσω του feature Game Boost μπορεί να τρέξει τον επεξεργαστή έως και τα 5GHz.
Την εμφάνισή τους κάνει και η θύρα Turbo U.2 για υποστήριξη των ταχύτερων SSD της αγοράς. Μεγάλο highlight αποτελεί και το μεταλλικό backplate που καλύπτει σχεδόν όλη την "πλάτη" της μητρικής. Εκτός από την Z170 μητρική που θα κυκλοφορήσει, η MSI ετοιμάζει και την πρώτη X99 μητρική που θα φέρει το ίδιο αγαπητό color scheme, και θα αποτελεί παραλλαγή της κίτρινης X99A XPOWER που στοχεύει τους overclockers.
Hμητρική θα ονομάζεται X99A XPOWER GAMING TITANIUM και θα φέρει τέσσερις ενισχυμένες PCIe x16 υποδοχές, νέα σχεδίαση του chipset και των VRM coolers αλλά και 8 DDR4 DIMM slots. Παρόλο που ο τίτλος της αναφέρεται στους gamers της παρέας, η μητρική παρέχει στους χρήστες πολλά χαρακτηριστικά που έχουν εξαρχής σχεδιαστεί για extreme χρήση όπως slow mode, dip switches για απενεργοποίηση των "περιττών" PCIe, on board overclocking buttons, debug LED, Game Boost switch που πηγαίνει μέχρι το 11 και πλήθος voltage read points.

About Freegr network

Από το Blogger.