ειδήσεις

Γνωρίζετε τις απαιτήσεις συστήματος του Windows 10;

H Microsoft κατά την κυκλοφορία του νέου της λειτουργικού συστήματος δεν ανακοίνωσε επίσημα τις απαιτήσεις του Windows 10. Έτσι όλοι υπέθεσαν, γνωρίζοντας την τάση της εταιρείας από τα παλαιότερα συστήματα Windows 8 και 7 ότι οι απαιτήσεις του συστήματος δεν αυξήθηκαν. Ωστόσο, για την επερχόμενη επετειακή ενημέρωση του Windows 10, που είναι επίσης γνωστή και ως Redstone 1, οι απαιτήσεις συστήματος άλλάζουν σύμφωνα με την Microsoft. Από τώρα και στο εξής, οι Desktop εκδόσεις του Windows 10 θα απαιτούν τουλάχιστον 2 GB RAM.
Νωρίτερα, η απαίτηση αυτή υπήρχε μόνο για τις εκδόσεις 64-bit των Windows 10, ενώ η έκδοση 32-bit μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και με 1 GB RAM. Windows 10 architecture RAM requirement 32-bit >= 2 GB 64-bit >= 2 GB Οι περισσότεροι σύγχρονοι υπολογιστές έρχονται με τουλάχιστον 2 GB RAM, και έτσι οι περισσότεροι από αυτούς θα πρέπει να πληρούν εύκολα τις νέες απαιτήσεις. Μια άλλη ενδιαφέρουσα παρατήρηση είναι ότι το ελάχιστο μέγεθος της οθόνης για τα Desktop με Windows 10 έχει αλλάξει.
Σύμφωνα με τις νέες αλλαγές, τώρα τα Windows 10 στην Desktop έκδοση μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές με οθόνη 7 » (ιντσών), όπως ας πούμε τα tablets τα οποία είναι σε θέση να τρέξουν τα Windows 10 Desktop, (αρκεί να έχουν το RAM που απαιτείται). Όσο για το Windows 10 Mobile, η Microsoft αναφέρει ότι θα μπορεί να τρέχει σε συσκευές που έχουν οθόνη μέχρι και 9″. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους OEMs να κυκλοφορήσουν νέες συσκευές στην αγορά. H ερώτηση είναι: τι θα γίνει με όλους αυτούς που έχουν παλαιότερα συστήματα και σκέφτονται να αναβαθμίσουν σε Windows 10;

About Freegr network

Από το Blogger.