τεχνολογία

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των κυρτών monitors

Samsung_Monitors (2)Στο πλαίσιο της επέκτασης του χαρτοφυλακίου των κυρτών monitors, η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων μοντέλων κυρτών οθονών στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα CF591, 27 ιντσών και CF390, 23,5 και 27 ιντσών. Τα νέα κυρτά monitors καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες για multimedia και multitasking τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών χρηστών.
 Ενσωματώνουν πολλές πρόσφατες καινοτομίες της Samsung, συμπεριλαμβανομένης της πιο έντονης καμπύλης (1800R, curvature radius 1,800 mm) και της εξελιγμένης ποιότητας εικόνας. Εμπειρία θέασης που δεν κουράζει τα μάτια Όλα τα νέα κυρτά monitors της Samsung περιλαμβάνουν μία σειρά λειτουργιών, που μειώνουν ακόμα περισσότερο την ανάκλαση και την οπτική κόπωση, επιτρέποντας τη χρήση τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οι οθόνες CF591 και CF390 αξιοποιούν την flicker-free τεχνολογία της Samsung, που αποτρέπει τις διακοπές και δεν κουράζει τα μάτια.Η επιπρόσθετη λειτουργία Eye Saver προστατεύει περαιτέρω τα μάτια από τις επιβλαβείς εκπομπές μπλε φωτός.
Προς όφελος των gamers και των χρηστών, που απολαμβάνουν την οικιακή ψυχαγωγία, και οι τρεις οθόνες ενσωματώνουν την τεχνολογία AMD FreeSync στη θύρα HDMI. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει το συγχρονισμό των ποσοστών ανανέωσης της οθόνης με τις κάρτες AMD γραφικών των χρηστών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος αναμονής κατά την εισαγωγή των στοιχείων και η καθυστέρηση κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, καθώς και να διευκολύνεται η διαδραστική προβολή περιεχομένου. Επιπλέον, οι οθόνες CF591 και CF390 προσφέρουν μια ευρεία γωνία θέασης 178 μοιρών, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν καθαρή και λεπτομερή εικόνα από οποιαδήποτε θέση.

About Freegr network

Από το Blogger.