7 τρόποι εξοικονόμησης μπαταρίας στο iPhone

Σε όλους έχει συμβεί έστω μια φορά να τελειώσει η μπαταρία του κινητού την πιο ακατάλληλη στιγμή.
Έχετε iPhone και παραπονιέστε όταν χρησιμοποιείτε 3G ή 4G για την πτώση της μπαταρίας του κινητού σας; Εάν θέλετε να περιορίσετε την κατανάλωση της μπαταρίας, διαβάστε μερικές μικρές συμβουλές για την εξοικονόμισή της.
1. Απενεργοποίηση Bluetooth
Αφήνοντας ανοιχτό το Bluetooth στο κινητό, μπορεί να καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία, αλλά όταν αυτή η λίγη ενέργεια είναι σωτήρια, καλύτερα να το απενεργοποιείτε.
2. Όχι φωτογραφίες με φλας
Το να απενεργοποιείτε το φλας στην κάμερα όταν βγάζετε φωτογραφίες, μπορεί να σώσει λίγη από την πολύτιμη μπαταρία σας.
3. Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις
Γνωστές και ως push notifications, όπως είναι οι ειδοποιήσεις σε Instagram και Twitter, όταν απενεργοποιούνται μέσα από την καρτέλα των ρυθμίσεων, αποτελούν ένα γρήγορο τρόπο για να σταματήσει η απώλεια της μπαταρίας.
4. Μείωση φωτεινότητας οθόνης
Ίσως ένα από τα πιο γνωστά «κόλπα» είναι το να μειώστε τη φωτεινότητα στην οθόνη που καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απ’ ο,τι φαντάζεστε. Θα βρείτε τη ρύθμιση στην «Οθόνη και φωτεινότητα».
5. Απενεργοποιήστε το Wi-Fi
Αν η πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν σας είναι απαραίτητη, απενεργοποιήστε όχι μόνο τα δεδομένα, αλλά και το Wi-Fi για να μην μπαίνει η συσκευή σας αυτόματα σε κάποιο ασύρματο δίκτυο και καταναλώνει τη μπαταρία σας.
6. Απενεργοποιήστε την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο
Αν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο ασύρματο δίκτυο, τότε κάποιες από τις εφαρμογές σας στο υπόβαθρο πιθανόν να ανανεώνονται χωρίς να το ξέρετε. Για να το σταματήσετε και να σώσετε μπαταρία, πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις>Γενικά> Ανανέωση εφ. στο υπόβαθρο» και απενεργοποιήστε την.
7. Χρήση σε πτήση
Αν είστε πραγματικά σε απόγνωση για να γλιτώσετε μπαταρία ενεργοποιήστε τη λειτουργία σε πτήση. Δε θα μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις ή μηνύματα, αλλά θα διατηρήσετε τη μπαταρία του κινητού σας μέχρι να το χρειαστείτε για σοβαρό λόγο όπως για παράδειγμα να κάνετε εσείς μία επείγουσα κλήση. Επίσης με αυτόν τον τρόπο φορτίζει πιο γρήγορα ένα iPhone.

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.