ειδήσεις

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ IPHONE ΚΑΙ ΤΗΝ APLLE

Όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβρης, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται οι διαρροές στοιχείων και φωτογραφιών για την επόμενη γενιά iPhone. Η Apple φυσικά επισήμως δεν θα μοιραστεί μαζί μας στοιχεία μέχρι την «μεγάλη μέρα», αλλά από τις διάφορες διαρροές μπορούμε πλέον να έχουμε ήδη μια εικόνα για τι ακριβώς θα περιμένουμε από το iPhone 7.
 Από την φωτογραφία που ακολουθεί και αναρτήθηκε αρχικά στο Weibo, βλέπουμε την πίσω όψη της συσκευής, από την οποία επαληθεύονται οι φήμες, για κατάργηση των γραμμών της κεραίας από το πίσω μέρος και μετακίνησή τους πάνω και κάτω. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ανάμεσα στην κάμερα και στο flash υπάρχουν δύο τρύπες. Τα υπάρχοντα μοντέλα της Apple έχουν μόνο μια, και είναι το μικρόφωνο, οπότε για την δεύτερη μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Αν η φωτογραφία είναι πράγματι αυθεντική, δεν αποκλείεται να δούμε το iPhone 7 με στερεοφωνικό σύστημα ηχογράφησης. Νεότερες διαρροές πάντως, που δείχνουν τα σχέδια που έχει λάβει κατασκευαστής θηκών, δεν διαθέτουν τις δύο τρύπες, αλλά μόνο μια.
Όπως αναφέρεται στο gsmarena, όπου και δημοσιοποιήθηκαν αρχικά τα σχέδια αυτά, πρόκειται για τα τεχνικά σχέδια και έτσι βασίζονται στις προδιαγραφές που έχει θέσει η Apple. Έτσι, μπορεί τα υλικά ή τα χρώματα να είναι διαφορετικά στην τελική έκδοση, όμως άλλα στοιχεία, όπως η θέση της κάμερας, των κουμπιών και άλλων στοιχείων είναι στις σωστές θέσεις. Επισημαίνεται ότι στο κάτω μέρος υπάρχουν δύο ανοίγματα, τα οποία ενδεχομένως είναι για την ύπαρξη στερεοφωνικών ηχείων. Και εδώ, όπως και στην προηγούμενη φωτογραφία, φαίνεται πως απουσιάζει η θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Τέλος, με βάση κάποια δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται φέτος να μην δούμε μόνο δύο εκδόσεις iPhone 7, αλλά τρεις. Συγκεκριμένα, η Apple θα παρουσιάσει τα iPhone 7, iPhone 7 Plus και iPhone Pro ή iPhone 7 Plus premium, χωρίς όμως να έχουμε ιδιαίτερες πληροφορίες για την καινούρια έκδοση.

About Freegr network

Από το Blogger.