τεχνολογία

«Έσκασε» και στην Ελλάδα μπαταρία iPhone 8 Plus

Η Apple εξετάζει πολλαπλές αναφορές για νέες συσκευές iPhone 8 Plus που άνοιξαν επειδή διογκώθηκαν οι μπαταρίες τους. 30.9.2017 Η Apple ερευνά δύο περίεργα περιστατικά με iPhone 8 Plus που διογκώθηκαν ενώ φόρτιζαν...
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian, πρόκειται για τουλάχιστον πέντε διαφορετικά περιστατικά που αφορούν το νέο 5.5in iPhone 8 Plus και έρχονται από το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, τον Καναδά αλλά και την Ελλάδα. Και οι πέντε περιπτώσεις παρουσιάζουν παρόμοια συμπτώματα (διογκωμένη μπαταρία και οθόνη που έχει ξεκολλήσει από τη συσκευή), κάτι που καθιστά λιγότερο πιθανό το ενδεχόμενο να πρόκειται απλώς για μία σκάρτη παρτίδα, τονίζει η βρετανική εφημερίδα. Εκπρόσωπος της Apple τόνισε στη Guardian ότι η εταιρία εξετάζει το θέμα. Ορισμένες από τις συσκευές εξετάζονται ήδη από συμβεβλημένους συνεργάτες στις αντίστοιχες χώρες. 'Όσο αφορά το περιστατικό στην Ελλάδα, σύμφωνα με το macrumors.com, ο πελάτης έβγαλε το κινητό από το κουτί, το φόρτισε κατά τη διάρκεια της νύχτας και το επόμενο πρωί έδειχνε όπως στη φωτογραφία.
Φωτογραφία της συσκευής που εστάλη στο macrumors.com από το ελληνικό κατάστημα iRepair.gr Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα με τις μπαταρίες νέων μοντέλων. Η εταιρία κατασκευάζει και πουλάει από 40 έως 80 εκατ. συσκευές ανά τετράμηνο, αριθμός που είναι πιθανό να περιλαμβάνει και ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά ελαττωματικών συσκευών, ή προβλημάτων που παρουσιάζονται κατά τη μεταφορά τους.

About Freegr network

Από το Blogger.