ειδήσεις

Η Toshiba ανακοίνωσε μοντέλο 10TB στην “enterprise σειρά”

Η Toshiba Electronic Devices & Storage Corporation ανακοίνωσε σήμερα τη προσθήκη ενός νέου μοντέλου SATA που κάνει χρήστη του form factor των 3.5” στην επιχειρησιακής κλάσης σειράς σκληρών δίσκων της, το οποίο επιδεικνύει χωρητικότητα 10TB. Ο νέος σκληρός δίσκος 10TB MG06 Enterprise HDD της Toshiba είναι ήδη διαθέσιμος και είναι ιδανικός για όσους έχουν μεγάλες απαιτήσεις στον τομέα της χωρητικότητας, της ταχύτητας και της ασφάλειας, σε κέντρα δεδομένων και σε εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες που βασίζονται στο σύννεφο. 
Η συνεχής πρόοδος της ψηφιοποίησης, η ολοένα και μεγαλύτερη εξάρτηση μας από τις υπηρεσίες cloud αλλά και οι κατά πολύ μεγαλύτερες ποσότητες δεδομένων που δημιουργούνται και αποθηκεύονται, απαιτούν όλο και μεγαλύτερης χωρητικότητας, υψηλότερης απόδοσης σκληρούς δίσκους. 
Η σειρά σκληρών δίσκων επιχειρησιακής κλάσης MG06 της Toshiba καλύπτει τις απαιτήσεις τις βιομηχανίας χρησιμοποιώντας τόσο μία βελτιωμένη μαγνητική κεφαλή εγγραφής όσο και μία νέα μαγνητική επιφάνεια δίσκου, που είναι σε θέση να προσφέρουν έως και 10TB χωρητικότητας σε air-based τεχνολογίας HDDs και 25% αύξηση στη μέγιστη χωρητικότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά MG05. Οι σκληροί δίσκοι της σειράς MG06 επιδεικνύουν sustained transfer rates έως και 237MiB/s και 25% βελτίωση στην επιχειρησιακή λειτουργία που ωθεί το MTBF στις 2,5 εκατομμύρια ώρες.

About Freegr network

Από το Blogger.