Πώςδιαγράφετε οριστικά το λογαριασμό στο Facebook

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα διαγραφής... Αν και όλοι σχεδόν έχουν λογαριασμό στο Facebook, πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν πώς να διαγράψουν μόνιμα τον λογαριασμό τους. Πριν κάνετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα αντίγραφο των δεδομένων σας. Ενδέχεται να γνωρίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Facebook μετά την απενεργοποίησή του. Αλλά να είστε προσεκτικοί, δεν θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε γνώμη αφού διαγράψετε μόνιμα το προφίλ σας στο Facebook. 
To Facebook θέλει 90 μέρες για να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες σας, τα βίντεό σας, τις αναρτήσεις σας, τα σχόλια σας, τα μηνύματα σας και όλα τα υπόλοιπα. Κανείς από τους φίλους σας δεν θα μπορεί να επισκεφθεί το προφίλ σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαγραφής. Ωστόσο, μηνύματα κειμένου και εικόνες που έχετε στείλει στους φίλους σας μέσω συνομιλίας, θα είναι ορατοί στους λογαριασμούς τους, επειδή αποτελούν μέρος του δικού τους account επίσης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα διαγραφής: -Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.
 -Επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο, https://www.facebook.com/help/delete_account -Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού μου.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.