τεχνολογία

ΝΕΑΣ γενιάς «έξυπνο» All-Flash σύστημα αποθήκευσης

Η Huawei ανακοίνωσε ότι το OceanStor 18800F V5, το «έξυπνο» all-flash σύστημα αποθήκευσης επόμενης γενιάς, πραγματοποίησε 6.000.572 IOPS (λειτουργίες εισόδου/εξόδου ανά δευτερόλεπτο) στις δοκιμές αναφοράς του Storage Performance Council, SPC-1, τοποθετώντας το στην πρώτη θέση σε παγκόσμια απόδοση των συστημάτων αποθήκευσης all-flash. Τα συστήματα αποθήκευσης επόμενης γενιάς της Huawei περιλαμβάνουν το all-flash OceanStor FV5 και το υβριδικό σύστημα OceanStor V5, τα οποία βασίζονται στην πλατφόρμα Purley της Intel Xeon. Και τα δύο κληρονομούν τα πλούσια χαρακτηριστικά των επιχειρησιακών λειτουργιών και το σχεδιασμό υψηλής διαθεσιμότητας των συστημάτων αποθήκευσης του OceanStor V3, ενώ παράλληλα αποδίδουν υψηλές αποδόσεις με αρχιτεκτονικές σχεδιασμένες ειδικά για όλα τα flash και τα υβριδικά συστήματα αποθήκευσης.
 Τα νέα χαρακτηριστικά παρέχουν στις επιχειρήσεις πιο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης δεδομένων για τις κρίσιμες υπηρεσίες τους και έχουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά βελτιστοποίησης για να επιτρέπουν τις all-flash, all-cloud και all-intelligence στρατηγικές. Τα προσφερόμενα συστήματα μεσαίου και high-end επιπέδου επεκτείνουν το flash χαρτοφυλάκιο της Huawei με λύσεις που μπορούν να ανταποκριθούν σε ακόμη πιο ευρύ φάσμα απαιτήσεων των πελατών. Η Huawei δεσμεύεται να παρέχει συνεχώς υψηλότερες επιδόσεις και αξιοπιστία στις λύσεις των συστημάτων αποθήκευσης που προσφέρει, προκειμένου να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις σε οργανισμούς παντός μεγέθους. 
Η Huawei Storage συμμετέχει στις δοκιμές επιδόσεων του SPC-1 από το 2010. Το OceanStor 18800 FV5 είναι το πιο πρόσφατο σύστημα που ξεφεύγει από τα κλασικά δεδομένα, αποδεικνύοντας τα τεράστια πλεονεκτήματα των τεχνολογικών δεδομένων flash σε συνθήκες δοκιμών βιομηχανικού περιβάλλοντος. Το επίτευγμα αποδεικνύει περαιτέρω τη δέσμευση της Huawei να παράγει και διαθέτει κορυφαία προϊόντα στον κλάδο και να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία διαχείρισης δεδομένων στους πελάτες της.

About Freegr network

Από το Blogger.