ειδήσεις

Δυνατό Gaming Brand για AMD GPUs

Δεδομένης της αναταραχής που προκάλεσε το θέμα του NVIDIA Partner Program, φήμες θέλουν την ASUS να δημιουργεί ένα νέο brand ειδικά για τις κάρτες της AMD. Τελευταία το θέμα με τα προγράμματα των partners έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις αφού πολλές εταιρίες έδειξαν εμφανώς την προτίμησή τους προς μια από τις δύο μεγαλύτερες κατασκευάστριες καρτών γραφικών της αγοράς, την NVIDIA και την AMD. 
Εκείνες που έδειξαν να προτιμούν το πράσινο στρατόπεδο λόγω των ευκολιών που παρέχει αναγκάζονται να αλλάξουν την πολιτική που ακολουθούν στις πωλήσεις GPUs των άλλων κατασκευαστών - και πιο ειδικά της AMD. Η ASUS είναι μια από τις εταιρίες που αλλάζει το lineup της, μετά την MSI που αφαίρεσε όλες τις Gaming X υλοποιήσεις των AMD καρτών από το site της. Η πρόταση της Ταϊβανέζικης ASUS όμως διαφέρει. 
Οι φήμες αναφέρουν πως θα δημιουργήσει ένα νέο brand ονόματι AREZ Strix σε αντίθεση με το ROG Strix που υπάρχει αυτή τη στιγμή, αφήνοντας το δεύτερο μόνο για τις NVIDIA κάρτες γραφικών της. Βέβαια οι πληροφορίες που κυκλοφορούν αναφέρουν πως για να μη φανεί πως αλλάζει μόνο το κομμάτι των καρτών της AMD, η ASUS λέγεται πως θα αλλάξει και τις NVIDIA κάρτες τοποθετώντας τες στο λεγόμενο MARZ υπο brand. Και οι δύο ονομασίες όμως υπάρχουν εδώ και χρόνια στο lineup της ASUS από τις ακριβές high end υλοποιήσεις για AMD και NVIDIA κάρτες γραφικών, γνωστές στον χώρο των enthusiasts για την ποιότητα κατασκευής και τις extreme δυνατότητές τους

About Freegr network

Από το Blogger.