ειδήσεις

HP LaserJet Pro M15 και M28: Οι μικρότεροι laser εκτυπωτές

Η HP αποκάλυψε τη νέα σειρά HP LaserJet Pro M15 και M28, τους πιο μικρούς laser εκτυπωτές στην κατηγορία τους, που είναι σχεδιασμένοι για να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων απαράμιλλη, γρήγορη και παραγωγική εκτύπωση, με μηχανήματα που χωρούν παντού. Μάθετε περισσότερα στο hp.com/go/smallestlaser.
Τα επιχειρηματικά μοντέλα αλλάζουν και νέα επαγγέλματα κάνουν την εμφάνισή τους. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το World Economic Forum (WEF), οι μικρές επιχειρήσεις απαρτίζουν το 99% του ιδιωτικού τομέα στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ υπάρχουν περισσότεροι από 57,9 εκατομμύρια υπάλληλοι σε μικρές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ. Ομοίως, το WEF αναφέρει πως στην Κίνα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι αυτό-απασχολούμενοι επιχειρηματίες αποτελούν το 94,2% όλων των επιχειρήσεων.
Όπως δήλωσε ο Premal Kazi, Επικεφαλής του Home Business Printing για την HP Inc.,
“Η οικονομία των μικροεπιχειρήσεων δεν ήταν ποτέ πιο ισχυρή, και οι σύγχρονοι επιχειρηματίες επιζητούν προϊόντα που εστιάζουν στο σχεδιασμό, καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο, αποδίδουν άριστη ποιότητα εκτύπωσης και απλοποιούν την εκτύπωση μέσω smartphone. Σχεδιάσαμε τη νέα σειρά LaserJet Pro που προσφέρει ευκολία στη χρήση, με έμφαση στο μέγεθος και την ευκολία μεταφοράς, ώστε οι επιχειρηματίες να επικεντρώνονται εξ ολοκλήρου στη διαχείριση της επιχείρησης, είτε είναι σε ένα γραφείο στο σπίτι, σε ένα χώρο εργασίας ή σε εξωτερικό περιβάλλον”

Μικρότερη Μορφή με Μέγιστη Παραγωγικότητα

Σχεδόν κατά 30% μικρότεροι από την προηγούμενη γενιά, οι εκτυπωτές HP LaserJet Pro M15 και M28 έχουν το ύψος ενός κοινού μολυβιού No.2 ή ενός κανονικού μεγέθους smartphone. Οι εκτυπωτές φέρουν ένα κομψό και συμπαγή σχεδιασμό που ταιριάζει σχεδόν παντού.
Ακόμη και με αυτό το μικρότερο μέγεθος, οι LaserJet Pros εκτυπώνουν με ταχύτητα έως και 18/19 σελίδες το λεπτό, επιτρέποντας στους χρήστες να ολοκληρώνουν τα projects τους γρηγορότερα ακόμα και όταν έχουν στενό χρονοδιάγραμμα.

Εύκολη Mobile Εκτύπωση

Οι εκτυπωτές HP LaserJet Pro M15 και M28 επιτρέπουν σε υπαλλήλους που δε βρίσκονται στο χώρο του γραφείου να εκτυπώνουν εύκολα έγγραφα της επιχείρησης και να τα σκανάρουν από το δρόμο – όλα μέσω smartphone ή tablet. Για παράδειγμα, το HP Smart App είναι σχεδιασμένο για να ελέγχει πλήρως τον εκτυπωτή από ένα smartphone, προσφέροντας απλές ρυθμίσεις μέσα σε λίγα λεπτά, γρήγορο σκανάρισμα στο cloud, και απλοποιώντας περισσότερο από ποτέ τη διαδικασία παραγγελίας προμηθειών, εκτυπώνοντας ουσιαστικά από παντού. Ακόμη, εκτός από την εφαρμογή HP Smart, οι νέες laser συσκευές υποστηρίζουν επιπλέον Apple AirPrint; Google Cloud Print, Mopria-certified και Wi-Fi Direct.

Ποιότητα Laser

Ο μικρότερος HP εκτυπωτής της κατηγορίας του, είναι επίσης και ο πιο οικονομικός εκτυπωτής της εταιρίας, επιτρέποντας σε χρήστες μικρών επιχειρήσεων να εξοικονομήσουν χρήματα ενώ απολαμβάνουν την ποιότητα και αξιοπιστία που αναμένει κανείς από τον ηγέτη της τεχνολογίας.
Οι εκτυπωτές είναι εύκολοι στη χρήση τους, φέρουν απλό σχεδιασμό και εξοικονομούν αυτομάτως ενέργεια με την τεχνολογία HP Auto-on/Auto-off. Παράλληλα, τα προεγκατεστημένα δοχεία μελάνης βοηθούν τους χρήστες να έχουν έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας άμεσα, με το που ανοίξουν το κουτί του μηχανήματος.

About Freegr network

Από το Blogger.