τεχνολογία

Intel Core i7-8086K Anniversary Edition

Πέρασαν 40 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου 16-bit επεξεργαστή της Intel (D8086) και στο διαδίκτυο ήδη κυκλοφορεί η φήμη για επετειακή έκδοση Coffe Lake CPU. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ένας χρήστης Κινεζικού forum (Baidu) ανάρτησε φωτογραφίες από τον σχετικό επεξεργαστή. Στις φωτογραφίες φαίνεται ένας Intel Core i7-8086K, ενώ ο ίδιος χρήστης δείχνει και μερικά από τα specs και δυνατότητες του υποτιθέμενου CPU. 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ούτε για την εγκυρότητα των φωτογραφιών και πολύ πιθανόν να πρόκειται για κάποιο φωτομοντάζ. Ωστόσο θα μοιάζει ως πολύ καλή ιδέα για εφαρμογή από την Intel, πράγμα που έχουμε δει και στο παρελθόν από την ίδια εταιρεία με την παραγωγή του Pentium G3258 στο πλαίσιο εορτασμού των 20 ετών του Pentium brand. 
Όσον αφορά στον υποτιθέμενο i7-8086K, όσο περνάει η ώρα οι πληροφορίες αυξάνονται, με περισσότερα specs να βγαίνουν στην επιφάνεια. Αν όντως αληθεύουν τα δημοσιεύματα, τότε μάλλον πρόκειται για έναν refreshed ή και cherry picked i7-8700K και αυξημένες συχνότητες λειτουργίας, με base clock 4,0 GHz, 4,3 - 4,4 GHz all core boost και 5,1 GHz single-core boost).

About Freegr network

Από το Blogger.