ειδήσεις

Emojis σύντομα...στον Google Chrome

Από τη στιγμή που παρουσιάστηκαν στον κόσμο τα emojis, οι χρήστες τα καθιέρωσαν στον ηλεκτρονικό γραπτό τους λόγο μονομιάς. Συνεχώς βγαίνουν καινούρια emojis για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το γραπτό λόγο, ενώ η Apple έφτασε στο σημείο να δημιουργήσει σύστημα το οποίο αντικαθιστά αυτόματα λέξεις με τα φανταχτερά εικονίδια. 
Ωστόσο τι γίνεται αν κάποιος θέλει να τα χρησιμοποιήσει από τον υπολογιστή και όχι από κάποια κινητή συσκευή; Μέχρι τώρα, οι χρήστες βασιζόντουσαν σε κάποια add-ons για τους περιηγητές διαδικτύου ενώ οι μόνοι που είχαν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση ήταν οι χρήστες Mac και δε αυτοί της τελευταίας γενιάς Macbook Pro με το Touchbar. 
Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, η Google ετοιμάζει αν φέρει τα emojis και στο desktop και να κάνει την χρήση τους πιο εύκολη από ποτέ. Όπως αναφέρει στο tweet της η Adrienne Porter Felt, σε μελλοντικό update του λογισμικού, για όλες τις πλατφόρμες (Windows, Mac, Linux & ChromeOS), οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα emojis με ένα απλό δεξί κλικ στην επιφάνεια την οποία συντάσσουν το κείμενο τους.

About Freegr network

Από το Blogger.