ειδήσεις

AORUS X470 μητρικές από την GIGABYTE

Με την αποκάλυψη της επόμενης γενιάς Ryzen, Pinnacle Ridge η GIGABYTE μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες της AMD παρουσίασαν τις πρώτες X470 μητρικές τους. Η GIGABYTE συνεχίζει το έργο της με την AORUS σειρά και αποκάλυψε τρεις μητρικές για enthusiasts που θα μεταβούν στη νέα γενιά των Ryzen επεξεργαστών. 
Η X470 AORUS Gaming 7 είναι η πιο high end υλοποίηση για το AM4 socket αυτή τη στιγμή και με τα premium features της αναμένεται να προσελκύσει πιο εύκολα όσους πηγαίνουν στην εν λόγω πλατφόρμα. Αρχικά υπάρχει ένα προεγκατεστημένο I/O shield κάτι που το έχουμε ξαναδει στο παρελθόν από άλλες εταιρίες στον χώρο των μητρικών, πλήρη RGB φωτισμό με πολλά σημεία στη μητρική που φωτίζουν, άφθονες PCIe για SLI και Crossfire καθώς και ένα ποιοτικό κύκλωμα τροφοδοσίας. Στο κύκλωμα τροφοδοσίας βλέπουμε την είσοδο και πάλι των heatsinks με fin stack, κάτι που βλέπαμε πριν περίπου δέκα χρόνια σε αντίστοιχα high end μητρικές της αγοράς. 
Αυτό σε συνδυασμό με το ένα 8-pin και το επιπλέον 4-pin power connector υποδηλώνει ότι η μητρική μπορεί να μεταφέρει αρκετό ρεύμα στον επεξεργαστή πιθανόν βοηθώντας και στο overclocking μέσα από το κύκλωμα τροφοδοσίας των 10+2 φάσεων. Η αισθητική παραμένει στα γνωστά πρότυπα της AORUS μόνο που εδώ έχουμε την τριχρωμία του πορτοκαλί, μαύρου και ασημί χρώματος. hwbox

About Freegr network

Από το Blogger.