Νέο hot llok του Core i7 9700Κ - 5.5GHz

Όπως δείχνει το συγκεκριμένο leak, το λανσάρισμα των νέων επεξεργαστών της Intel βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Δείγματα του επερχόμενου Core i7 9700K φαίνεται πως κεντρίζουν το ενδιαφέρον της κοινότητας και όπως είδαμε πριν από μερικές ημέρες, χρήστης κατάφερε να τον υπερχρονίσει στα 5.5GHz και στους 8 πυρήνες με συμβατική όμως ψύξη, που δεν έχει για την ώρα επιβεβαιωθεί. 
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εν λόγω επεξεργαστή είναι και αυτά σημαντικά για να κατανοήσουμε το ποσοστό της αύξησης των χρονισμών. 
Το base clock του ανέρχεται στα 3,6GHz ενώ μπορεί να τρέξει μέχρι και τα 4.6GHz σε όλους τους πυρήνες και τα 4.9GHz μόνο στον έναν. Διαθέτει 12MB L3 cache και TDP που δε ξεπερνάει τα 95W. Η αύξηση δείχνει σχετικά μεγάλη από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και αρκετά υψηλότερη από τους base χρονισμούς που δίνει η Intel, κάτι που μπορεί να αποδοθεί στην ποιότητα του υλικού θερμική επαγωγής που βρίσκεται κάτω από το heatspreader. Στην περίπτωση του Core i7 8700K υπάρχει απλή πάστα της Intel, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία νέα η εταιρία τοποθετεί κόλληση κάτω από τους 9ης γενιάς Core επεξεργαστές της, feature που μέχρι πρότινος το βλέπαμε σε HEDT επεξεργαστές όπως ο Core i7 6950X. Αργότερα αφαιρέθηκε και από αυτή την αγορά.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.