Android

4K Android TV box: Η λύση για να μείνουνε σπιτι

Είστε, όπως σχεδόν όλη η Ελλάδα, κλεισμένοι στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού και δε ξέρετε πως να περάσετε το χρόνο σας ευχάριστα; Ακόμα, χειρότερα, έχετε σύνδεση Internet αλλά δε προλάβατε για λίγες μέρες να αγοράσετε εκείνη τη SmartTV που... γλυκοκοιτάζατε; Υπάρχει λύση, είναι εξαιρετικά φθηνή και μπορείτε να την έχετε στην πόρτα σας μέσα σε λίγες ώρες!

Αν και οι «έξυπνες» τηλεοράσεις έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς σήμερα, πολλοί έχουμε ήδη καλές panel TV, τις οποίες δεν θέλουμε να αποχωριστούμε. Από την άλλη, οι δυνατότητες μίας smart TV είναι άπειρες, επιτρέποντας τη λειτουργία εφαρμογών Android αλλά και την αναπαραγωγή multimedia τόσο τοπικά όσο και online (π.χ. σύνδεση με YouTube κ.α.), χωρίς την παρουσία υπολογιστή. 

Ωστόσο, μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα και οικονομικά την απλή τηλεόραση σας σε Smart TV με έναν smart media player, ή Android TV box, όπως έχει επικρατήσει....Ο κατάλογος με τα χαρακτηριστικά είναι ατελείωτος. Ας ξεκινήσουμε από τα πιο βασικά: 

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι προσφέρει πλήρη συμβατότητα σε ανάλυση 4K (Ultra HD) που προσφέρουν οι νέας γενιάς τηλεοράσεις αλλά και τα monitors τελευταίας γενιάς. Προσαρμόζεται όμως άνετα και σε χαμηλότερες αναλύσεις, αν η τηλεόραση σας είναι π.χ. Full HD (1080) ή HD ready (720) ή ακόμα και παλαιότερη CRT. 

About Freegr network

Από το Blogger.