τεχνολογία

Xiaomi Mi TV 4S 65'': Η νέα έξυπνη 4K TV έρχεται Ευρώπη

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro και Mi 10 Lite 5G για την παγκόσμια αγορά, η εταιρεία αποκάλυψε και τη νέα Xiaomi Mi TV 4S 65’’, την τελευταία προσθήκη στη σειρά έξυπνων τηλεοράσεων που θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη στην εξαιρετική τιμή των €549.
Η νέα Xiaomi Mi TV 4S 65’’ έρχεται με panel μεγέθους….65’’ ανάλυσης 4K με υποστήριξη HDR10+, MEMC (motion-smoothing) και 85% κάλυψη της χρωματικής γκάμας NTSC. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε 2x ηχεία 10W με υποστήριξη DTS-HD και Dolby Audio, WiFi 2.4/5GHz, 16GB αποθηκευτικό χώρο, 3x υποδοχές HDMI και 3x υποδοχές USB.

xiaomi-mi-tv-4s-65-2.jpg
Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 9.0 Pie με πλήρη πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών Google Play, προεγκατεστημένα Netflix, YouTube και Amazon Prime Video, λειτουργία Chromecast και δυνατότητα χρήσης ως κεντρικό hub διαχείρισης όλων των έξυπνων συσκευών του σπιτιού.
Σε ό,τι αφορά το τηλεχειριστήριο, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ξεχωριστό κουμπί ενεργοποίησης του ψηφιακού βοηθού Google Assistant, αλλά και ξεχωριστά κουμπιά για Netflix και Amazon Prime Video.
Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην Ευρώπη σε τιμή €549 και περιμένουμε ενημέρωση σχετικά με ενδεχόμενο λανσάρισμα της και στην Ελλάδα.

About Freegr network

Από το Blogger.