τεχνολογία

Η Apple αποκάλυψε το φθηνότερο iPhone, το νέο iPhone SE 2020

Το πιο φθηνό της iPhone παρουσίασε η Apple, υπό τη μορφή του iPhone SE του 2020. Το design θυμίζει έντονα iPhone 8 με μεγάλα bezels στο πάνω και το κάτω μέρος, ενώ παρών δηλώνει και το home button με Touch ID. Η Retina HD οθόνη είναι 4.7 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε το A13 Bionic chip - το ίδιο ακριβώς που φέρει η σειρά iPhone 11 – φέρνοντας επιδόσεις ναυαρχίδας σε μία mid-range (όσον αφορά την τιμή) συσκευή.
Στην κάμερα έχουμε 12MP με f/1.8 η οποία εκμεταλλεύεται την ισχύ του A13 για smart HDR. Τις portrait φωτογραφίες, μιας και έχει μία και μοναδική κάμερα, το καταφέρνει με εκμάθηση μηχανής στην ανίχνευση βάθους και προσώπων. Στην καταγραφή video έχει δυνατότητα 4K στα 60fps με “cinematic” stabilization και στερεοφωνικό ήχο. Η selfie κάμερα είναι 7MP.
Υποστηρίζει φόρτιση 18W που είναι ικανή για 50% μέσα σε μισή ώρα, αλλά ως συνήθως η Apple προσφέρει φορτιστή 5W στη συσκευασία. Υπάρχει WiFi 6, dual-SIM με eSIM και πιστοποίηση IP67. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν την Παρασκευή και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 24 Απριλίου στην τιμή των €479.

About Freegr network

Από το Blogger.