ειδήσεις

ETOΙΜΑΣΑΝ τον τον ελεγκτή Killer E3100 Ethernet

Η Rivet Networks έχει εισάγει πολλές τεχνολογίες τα τελευταία χρόνια που στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας gaming για τους παίκτες. Τώρα η εταιρεία κυκλοφορεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του ελεγκτή Killer E3000 Ethernet με την ονομασία Killer E3100. Ο ελεγκτής είναι ικανός να αποδώσει ταχύτητες 2,5 Gbps και η Rivet Networks δηλώνει ότι με το Extreme Gaming Mode ο ελεγκτής δύναται να διαπιστώσει καταστάσεις συμφόρησης του δικτύου και βελτιστοποιεί τη διακίνηση των δεδομένων κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίσει μια σπουδαία εμπειρία gaming.

large.untitled-2.png

Η Rivet Networks υπόσχεται "εκπληκτικές ταχύτητες" και ότι "οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μέχρι 3x καλύτερη αποκρισιμότητα (latency) κατά τη διάρκεια κορυφώσεων χρήσης του δικτύου". Σύμφωνα με την εταιρεία δηλαδή, οι κάρτα είναι εκ των ων ουκ άνευ για τους "σοβαρούς" gamers.

Ο ελεγκτής Ε3100 κυκλοφόρησε σε τρεις εκδοχές: E3100, E3100G και E3100X. Ο ελεγκτής θα διατίθεται σε προκατασκευασμένα gaming συστήματα και σε μητρικές. Σύμφωνα με το Betanews, η Rivet Networks ανέφερα συγκεκριμένα τα ονόματα των MSI και Acer ως συνεργάτες για τα επερχόμενα προϊόντα τους.

About Freegr network

Από το Blogger.