freegr

GIGABYTE Notebooks στα αγαπημένα του CEO της NVIDIA Jensen Huang

Οι σειρές των AERO και AORUS λαμβάνουν σημαντικό boost στις επιδόσεις με τους νέους επεξεργαστές της Intel και προορίζονται τόσο για gaming όσο και για επαγγελματική χρήση. Παράλληλα το εσωτερικό συμπληρώνουν οι νέες GeForce SUPER κάρτες γραφικών της NVIDIA, έτοιμες να οδηγήσουν τις OLED οθόνες ορισμένων εκ των μοντέλων που παρουσίασε η GIGABYTE για επαγγελματίες και gamers. Η σειρά AERO περιλαμβάνει μάλιστα και κάποια μοντέλα που κέντρισαν το ενδιαφέρον του CEO της NVIDIA Jensen Huang ο οποίος είπε ότι είναι το αγαπημένο του laptop που αποτελεί "μια ματιά στο μέλλον των high-performance professional notebooks".
Η σειρά AERO περιλαμβάνει πλέον 4 νέα μοντέλα, τα AERO 15 OLED (4K resolution και HDR400), AERO 15AERO 17 HDR (4K resolution και HDR400) και ένα ακόμη AERO 17 και όλα τους διαθέτουν επαγγελματικά καλιμπραρισμένη οθόνη για πιο πιστά χρώματα. Η πλατφόρμα της Intel και της NVIDIA δίνουν μια σημαντική αύξηση στις επιδόσεις και για να ελέγξει την παραγόμενη θερμότητα η GIGABYTE ενσωματώνει στα notebooks τα συστήματα ψύξης WINDFORCE Infinity με διπλούς ανεμιστήρες και αποκλειστικά heatpipes για κάθε υποσύστημα για βέτλιστη ψύξη.
Τα AORUS notebooks είναι τρία στον αριθμό, τα AORUS 17XAORUS 17G και το μικρό AORUS 15G όμως όλα τους βασίζονται στη νέα πλατφόρμα της Intel Comet Lake-H μαζί με τις νέες κάρτες γραφικών της NVIDIA, GeForce SUPER. Στο εσωτερικό βρίσκουμε τις GeForce RTX 2080 SUPER και την RTX 2070 SUPER να συμπληρώνουν το lineup με τις GTX 16 series μεταξύ άλλων ενώ οι επεξεργαστές περιλαμβάνουν πλέον έξι πυρήνες με 12 threads, ποιοτικές οθόνες έως 240Hz και μηχανικά πληκτρολόγιο με την ιδανική αίσθηση για να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο notebooks χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Μαζί τους θα δούμε και δύο εισαγωγικά μοντέλα για τη gaming κατηγορία, τα AORUS 5 και AORUS 7 που θα φέρουν στα χαμηλά στρώματα τον εξαπύρηνο Core i7-10750H μαζί με GTX 1650 Ti GPUs έως και την ισχυρότερη RTX 2060 και οθόνες τις εξίσου εντυπωσιακές TN τύπου των 144Hz για ομαλό gaming παντού.
Όσον αφορά τις τιμές, η GIGABYTE αναφέρει πως το AORUS 15G ξεκινά από τα $1,699 ενώ οι εισαγωγικές σειρές AORUS 5 και 7 θα έχουν $1,299 και $1,399 για τις αρχικές εκδόσεις. Όσοι κοιτούν την AERO οικογένεια συστημάτων θα κληθούν να δώσουν από $1,599 για κάποιο από τα πρώτα μοντέλα όμως για επιπλέον χαρακτηριστικά όπως την OLED θα πρέπει να διαθέσουν $1,899.





About Freegr network

Από το Blogger.