ΓΙΑΤΙ Θεέ μου τέτοια καταστροφή;


expert άρθρο: Βρισκόμαστε κοντά στην πειροχή της ΝΔ Πελοποννήσου και γνωρίζω καλά Ηλεία- Μεσσηνία αρκεί να σας πω ότι ο κόσμος εδώ κάτω είναι εξοργισμένος με όλους τους πολιτκούς με εξαίρεση τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που κατά την επίσκεψή του στον Πύργο εξέφρασε τον μέσο Ελληνα. Τα ερωτήματα που γεννιούνται πολλά.
1ον Αν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο- φαίνεται ότι πλήττεται αρχικά ο τουρισμός-ποιοί και με ποιές μεθόδους κρύβονται πίσω από όλα τούτα και τί έλεγε το σήμα της Ιντερπόλ προ 15 ημερών που ανέφερε ο κ. Πολυδωρας? Σημειώνω ότι ο κ. Βυρων κατάγεται από την Ολυμπία
2ον Γιατί δε εφαρμόστηκε το επιχειρησιακό σχέδιο που ίσχυε το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αν θυμάστε καλά τότε δεν είχαμε ούτε μια πυρκαγιά και θυμίζαμε χώρα του Ειρηνικού?
3ον ΓΙατί δεν έγιναν προσλήψεις τουλάχσιτον 3000 δασοπυρσοβεστών έστω και μόνιμων που μαζί με την Αγροφυλακή θα επέμβαιναν σε περίπτωση κινδύνου/
4ον Είναι δυνατόν να έχουμε 52 νεκρούς σε περίοδο ειρήνης και ποιοί θα επωμιστούν τώρα την ευθύνη για τα θύματα, τελικά γιατί κανένας δεν μιλάει ακόμα για ευθύνες και οι πολιτκοί μας νοιάζονται μόνο για τα ομόλογα/ Αλήθεια πόσοι βουλευτές έχουν βίλες και πισίνες σε δασικές εκτάσεις που κάηκαν και αποχαρακτηρίστηκαν?
Η εθνική τραγωδία χωρίς τέλος πρέπει να κοπάσει, πρέπει να σφίξουμε τη γροθιά μας και να αντιμετωπίσουμε τον εφιάλτη!

About Freegr network

1 Post a Comment:

If...ιγένεια είπε...

Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 η ώρα το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ. ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.

Αποδοκιμάζουμε χωρίς συνθήματα και πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

Διαδώστε το.

Από το Blogger.