ΟΤΕ

Με την νοημοσύνη μας παίζουν οι εταιρείες λένε οι χρήστες


ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ εταιρείες για το σποτάκι του ΟΤΕ σχετικά με την νοημοσύνη των πελατών, λες και έχουν επιλύσει όλα τα προβλήματα και αντί να κοιτάνε τα χάλια τους ρίχνουν αλλού το μπαλάκι των ευθυνών.
Αναλυτικά Αντιδεοντολικό χαρακτηρίζουν ο ΣΑΤΠΕ και οι εταιρίες Forthnet και Tellas το μήνυμα που επικοινωνεί ο ΟΤΕ μέσω της πρόσφατης διαφημιστικής εκστρατείας του που προβάλλεται στα ελληνικά ΜΜΕ από τις 17/12/2007, καταργώντας τους κώδικες της ηθικής επικοινωνίας. Ειδικότερα, η φράση που περιλαμβάνουν τα σχετικά τηλεοπτικά σποτ «Μήπως παίζουν με τη νοημοσύνη σου; Πρόσεξε πως επιλέγεις δίκτυο τηλεπικοινωνιών» απαξιώνει το σύνολο της αγοράς τηλεπικοινωνιών και αποτελεί σαφές δείγμα των πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού στις οποίες προβαίνει ο ΟΤΕ. Πρόκειται για ένα μήνυμα, το οποίο – χωρίς να στοιχειοθετείται – προσβάλλει όλες τις εταιρίες ανταγωνιστές του Οργανισμού και στόχο έχει τη διατήρηση του μονοπωλιακού καθεστώτος στο οποίο επιθυμεί να λειτουργεί ο ΟΤΕ. Τόσο ο ΣΑΤΠΕ, όσο και οι εταιρίες Forthnet και Tellas επιθυμούν να εκφράσουν την αντίθεση, αλλά και απογοήτευσή τους για την επικοινωνιακή αυτή πρωτοβουλία του ΟΤΕ και καλούν τον Οργανισμό να προβεί στην άμεση διακοπή της προβολής των συγκεκριμένων διαφημιστικών μηνυμάτων. Πάντως οι χρήστες φαίνεται ότι όταν γίνονται έρμαιο των πάντων κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουν και να επιλέξουν το φορέα που τους αρμόζει...

About Freegr network

1 Post a Comment:

Vaios είπε...

Ο οτε νομιζω οτι αντι να δουλεψει σωστα μονος του για να διευρυνει το δικτυο του ενω ειχε την δυνατοτητα να το κανει,δεν το εκανε και τωρα τρεχει και δεν φτανει.Παντως δεν τον εχω ακομα για ξοφλημενο, ο χρονος θα δειξει.

Από το Blogger.