ειδήσεις

ATI Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition

Η απάντηση της ΑΤΙ στα νέα δεδομένα των καρτών γραφικών έχει όνομα τελικά, με την κωδική ονομασία Trillian αποκαλύπτοντας τις προθέσεις δεδομένου ότι πάντα θα σας προσφέρουμε την πλέον έγκυρη ειδησειογραφία (πέρα από τις αξιολογήσεις προϊόντων) μέσα από το freegr.gr. Η νέα "Trillian" κάρτα γραφικών της AMD, δεν αφορά τουλάχιστον την επερχόμενη ATI Radeon HD 5890, .
Παρότι δεν υπάρχει επισημη ανακοίνωση η πληροφορία που είχε ο συντάκτης της είδησης για την "5890" από το Fudzilla, εξέφρασε μία πεποίθηση (ότι πιθανόν η Trillian να είναι η "5890"). Απο ότι φαίνεται η ΑΤΙ διαχωρίζει τα νέα της προιόντα σε νέες κατηγορίες με σκοπό να προσεγγίσει περισσότερο το κοινό των gamers.
Επικοινωνήσαμε με την AMD, και τελικά η νέα "Trillian" είναι η νέα ATI Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition. Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της AMD δήλωσε το εξής σε σχετική ερώτηση του freegr.gr: "The Trillian GPU is the upcoming ATI Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition, which means that this GPU is capable to support up to 6 screens – thanks to ATI Eyefinity technology. Plan is to launch it soon…"
Να υπολογίσετε ότι η ανακοίνωση της κάρτας γραφικών ATI Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition θα είναι μετά τις 25 Φεβρουρίου, αλλά πολύ σύντομα.

About Freegr network

Από το Blogger.