ειδήσεις

Windows 7: νέα update βελτιώνουν το OS

Η Microsoft κυκλοφόρησε χθες μια σειρά από updates για τα Windows 7, τα Windows Vista, τον Internet Explorer 8 και τα Windows 7 Media Center. Αυτά τα updates αναμένεται να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα των αναφερθέντων προγραμμάτων.
Το σημαντικότερα από τα νέα updates φέρει την περιγραφή KB976264 και αφορά στα Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 και Windows Server 2008 R2. Βελτιώνει τη συμβατότητα αυτών των λειτουργικών με παλιές εφαρμογές, οι οποίες είτε δεν μπορούσαν να εκτελεστούν είτε δεν εκτελούνταν σωστά. Έτσι, για παράδειγμα, η εγκατάσταση αυτού του update κάνει δυνατή την εκτέλεση πολλών παλιών παιχνιδιών, όπως του Diablo, αλλά και διαφόρων άλλων εφαρμογών που είχαν προβλήματα με αυτά τα λειτουργικά.
Η πλήρη λίστα των εφαρμογών, η συμβατότητα των οποίων βελτιώνεται με το νέο update υπάρχει στις σελίδες τεχνικής υποστήριξης της Microsoft.
Το παρομοίως, νέο update KB978632 αντιμετωπίζει προβλήματα με το Media Center των Windows 7, τα οποία μπορεί να εμφανιστούν όταν ένα add-on επιχειρήσει να εκκινήσει το παίξιμο τηλεόρασης χωρίς να υπάρχει tv tuner στο σύστημα.
To update KB979306 "φρεσκάρει" τα patches που είχαν κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο για τα time zones και διατίθεται για τα Windows 7, τα XP και τα Vista. Το update KB976662 αφορά στον Internet Explorer 8, ανανεώνοντας την υποστήριξη των JSON elements, ώστε να συμφωνούν με τις νέες ECMAScript προδιαγραφές. Τέλος το update KB978044 αντιμετωπίζει προβλήματα με τη θύρα υπερύθρων των συσκευών.

About Freegr network

Από το Blogger.