ειδήσεις

MWC: Τα Φρέσκα κινητά της Sony Ericsson

H Sony Ericsson παρουσίασε στην χθεσινή της press conference, η οποία έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress (MWC) που ξεκινά σήμερα στη Βαρκελώνη, τρία νέα της κινητά τηλέφωνα.
Sony Ericsson Vivaz pro
Το πρώτο, εξ αυτών, το Sony Ericsson Vivaz pro αποτελεί μια μίξη από ένα multimedia κι ένα business μοντέλο. Η ενσωματωμένη κάμερα των 5MPixels προσφέρει αυτόματη εστίαση, δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου και χαμόγελου όπως και μια λειτουργία σταθεροποίησης της εικόνας.
Το Vivaz pro μπορεί ακόμα, σύμφωνα με την Sony Ericsson, να γράφει βίντεο σε HD format (720p). Για τη μουσική σας διασκέδαση φροντίζουν ένας mediaplayer όπως και ένα ραδιόφωνο με υποστήριξη RDS. Όσοι χρησιμοποιούν το κινητό και στη δουλειά τους θα βρουν ενδιαφέρον το συνοδευτικό Quick Office. Αλλά και το πρόγραμμα πλοήγησης Wisepilot διατίθεται ως στάνταρ μαζί με τη συσκευή.
Η οποία χρησιμοποιεί ως λειτουργικό σύστημα την 5η έκδοση του Symbian S60. Η εσωτερική μνήμη των 75ΜΒ μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω της χρήσης καρτών microSD έως τα 8GB. Το κινητό διαθέτει επιπλέον ένα πλευρικά συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY και μια οθόνη αφής TFT των 3,2" και 640x320pixels ανάλυσης. Το κινητό αναμένεται να εμφανιστεί στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο τρίμηνο αυτού του έτους σε ενδεικτική τιμή τα 449 ευρώ (χωρίς συμβόλαιο).
Xperia X10 mini και X10 mini pro
Η Sony Ericsson παρουσίασε επίσης δύο ειδικές εκδόσεις του X10. Τα X10 mini και X10 mini pro διαφέρουν απλά στο συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY του mini pro και ως εκ τούτου στη συνεπαγόμενη διαφορά βάρους. Κατά τα άλλα και τα δύο κινητά διαθέτονται με το Android 1.6, μια κάμερα των 5MPixels με autofocus, Mediaplayer και ραδιόφωνο FM.
Και οι δύο ειδικές εκδόσεις του X10 συνοδεύονται με μια τρίμηνη δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος πλοήγησης Wisepilot. Και από μια κάρτα μνήμης microSD των 2GB. Στον υπόλοιπο εξοπλισμό ανήκουν ένας δέκτης GPS όπως και τα EDGE, UMTS και HSPA. Το X10 mini θα είναι διαθέσιμο παρομοίως στο δεύτερο τρίμηνο του 2010 σε ενδεικτική τιμή τα 319 ευρώ (χωρίς συμβόλαιο).

About Freegr network

Από το Blogger.