ειδήσεις

Νέα motherboards χαμηλής ακτινοβολίας

H ASUS, με την παρουσίαση της αρχιτεκτονικής ASUS Protect 3.0 Design, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Xtreme Design και βοηθά στην προστασία των χρηστών, των συστημάτων και του περιβάλλοντος, θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της ολικής προστασίας από τη χρησιμοποίηση motherboads (total motherboard protection).
Η συγκεκριμένη τεχνολογία, αξιοποιώντας μια έξυπνη θωράκιση anti-radiation, επιτρέπει να μειωθεί η βλαβερή ακτινοβολία που παράγεται κι εκπέμπεται από τo mobo έως και 50%, εξασφαλίζοντας τις χαμηλότερες εκπομπές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη κάρτα της αγοράς. Με τον τρόπο αυτό, μειώνονται οι αρνητικές επιδράσεις όσον αφορά την υγεία των χρηστών και αυξάνεται η λειτουργική ευστάθεια των συστημάτων. Επίσης, η τεχνολογία ενεργητικής προστασίας από υπερτάσεις βοηθά στην αύξηση της διάρκειας ζωής, τόσο των components, όσο και ολόκληρου του συστήματος. Η αρχιτεκτονική Protect 3.0 περιλαμβάνει επίσης και το chip EPU (Energy Processing Unit), το οποίο μειώνει την κατανάλωση του υπολογιστή έως και 80.23%* , εξασφαλίζοντας μια λειτουργία πιο φιλική για το περιβάλλον.
Low Radiation Design
Κατά μέσο όρο, οι χρήστες ενός υπολογιστή βρίσκονται εκτεθειμένοι σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία για περίπου οκτώ ώρες κάθε μέρα. Η τεχνολογία Protect 3.0 μειώνει αποτελεσματικά την έκθεση στην ακτινοβολία σε ποσοστό μέχρι και 50 %, επιτυγχάνοντας τα χαμηλότερα επίπεδα εκπεμπόμενης ακτινοβολίας στην αγορά.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να ικανοποιήσει και τα πιο αυστηρά όρια εκπομπών, χάρη στον ευφυή σχεδιασμό και τη χρησιμοποίηση εξαρτημάτων χαμηλής ακτινοβολίας, που εξασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση της παραγόμενης ακτινοβολίας. Επίσης, χάρη στην τεχνολογία Low Radiation Circuit Design επιτυγχάνεται η μείωση της ακτινοβολίας που παράγουν τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, αφού τοποθετώντας εξαρτήματα που παράγουν αντίθετο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σε αντικρυστές θέσεις, είναι δυνατό η ακτινοβολία του ενός να ακυρώνει την ακτινοβολία που εκπέμπει το άλλο. Τέλος, η τεχνολογία Radiation Moat Design περιορίζει αποτελεσματικά τη διαφυγή της ακτινοβολίας σε γειτονικά συστατικά στοιχεία, περιορίζοντάς την σε μια μικρή περιοχή γύρω από το όποιο ενεργό στοιχείο.
Χάρη στο Anti-Surge Design, η τεχνολογία Protect 3.0 ανιχνεύει την ύπαρξη χαμηλότερης ή υψηλότερης τάσης στα διάφορα συστατικά και περιορίζει τη διάδοση ρεύματος μεγάλης έντασης. Σε περιπτώσεις αστάθειας του δικτύου του ηλεκτρικού ή ενός κεραυνικού πλήγματος, η τεχνολογία Anti-Surge θα διακόψει αμέσως τη λειτουργία του τροφοδοτικού, εμποδίζοντας την καταστροφή των εξαρτημάτων κι εξασφαλίζοντας, έτσι, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε ολόκληρο το σύστημα του υπολογιστή.
EPU Energy Saving
Για καλύτερη απόδοση και λειτουργία πιο φιλική προς το περιβάλλον, η τεχνολογία Protect 3.0 περιλαμβάνει τη χρήση του ASUS EPU (Energy Processing Unit), ενός έξυπνου τσιπ που βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80.23%. Το EPU ρυθμίζει αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο, το επίπεδο της ισχύος που διοχετεύεται σε εξαρτήματα όπως η CPU, εξασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση.

About Freegr network

Από το Blogger.