ειδήσεις

Στα Alienware gaming laptops η κάρτα Bigfoot Killer

Η Dell ανακοίνωσε σήμερα ότι ο προσαρμογέας δικτύου Killer Wireless-N 1103 της Bigfoot Networks θα είναι διαθέσιμος πλέον σε όλα τα Alienware gaming laptops. Ο λόγος για τα M11x (11.6") , M14x (14"), M17x (17.3") και M18x (18.4").
Η κάρτα Killer Wireless-N 1103, η οποία προσθέτει 80 δολάρια στην τελική τιμή των προαναφερόμενων φορητών υπολογιστών, είναι ικανή να μεταφέρει δεδομένα με ταχύτητες που αγγίζουν τα 450 Mbps και διαθέτει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά όπως τα:
- Advanced Stream Detect - αυτόματα κατηγοριοποιεί και δίνει προτεραιότητα σε διαδικτυακά παιχνίδια, βίντεο ποιότητας HD και αρχεία ήχου υψηλής ποιότητας για λιγότερες διακοπές και καλύτερη online εμπειρία.
- Visual Bandwidth Control - επιτρέπει στους χρήστες να δουν ποια εφαρμογή καταναλώνει το περισσότερο bandwidth και το μετριάζει.
- PC Monitor - καταγράφει και διαχειρίζεται την απόδοση και την υγεία ενός wireless laptop PC με γραφικές απεικονίσεις αλλά και με την καταγραφή κάποιων λεπτομερειών μέσω ενός περιβάλλοντος διεπαφής.

About Freegr network

Από το Blogger.