ειδήσεις

Ο Διάδοχος του iPad 2 λέγεται iPad 2 Plus;

Συνήθως είναι καλό όταν οι φήμες για την κυκλοφορία μιας επερχόμενης συσκευής αυξάνονται γιατί αυτό "πάει να πει" ότι η επίσημη πρεμιέρα της πλησιάζει. Γι' αυτό όλο και περισσότεροι γίνονται αισιόδοξοι σχετικά με την κυκλοφορία ενός νέου iPad φέτος παρά το 2012.
Σύμφωνα λοιπόν με τα online κουτσομπολιά, το επόμενο iPad θα εμφανιστεί στα τέλη του 2011 και θα ονομάζεται iPad 2 Plus αντί για iPad 3.Παρόλο όμως που η ονομασία παραμένει σχεδόν η ίδια, η τρίτη γενιά της δημοφιλούς ταμπλέτας θα φέρει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχο της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το iPad 2 Plus θα είναι το πρώτο tablet που θα ενσωματώνει οθόνη Retina, με την ανάλυση της να είναι 4 φορές μεγαλύτερη από αυτήν του τωρινού iPad 2, δηλαδή 2048 x 1536 pixels! Υποθέτωντας ότι το μέγεθος της οθόνης θα παραμείνει το ίδιο, μιλάμε για μία εκπληκτική πυκνότητα pixels που φτάνει τα 264 ppi!
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η οθόνη Retina είναι μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες του iPhone 4, καταλαβαίνετε γιατί είμαστε (και όχι μόνο εμείς) τόσο ενθουσιασμένοι για το iPad 2 Plus. Φυσικά οι ανάγκες για τέτοια πυκνότητα pixels σε μία ταμπλέτα δεν είναι τόσο υψηλές καθώς οι περισσότεροι χρήστες έχουν την τάση να την κρατάνε πιο μακριά από τα μάτια τους, ωστόσο αν οι φήμες βγουν αληθινές το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.

About Freegr network

Από το Blogger.